- Bewaar

- Bewaar
Grand-veneursaus
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snipper de ui fijn.
-
Plet de peperbolletjes met de bolle kant van een eetlepel.
-
Bereiding:
-
Smelt de boter in een kookpot en bak de fijngesnipperde ui 2 à 3 min.
-
Bestrooi de ui met de bloem en roer goed. Giet er de wildfond en de rode wijn al roerend bij. Kruid met de tijm en de geplette peperbolletjes en laat tot 1/3 inkoken.
-
Zeef de saus en giet opnieuw in de kookpot. Roer er de room en de cognac onder. Laat opnieuw tot 1/3 inkoken.
-
Roer ten slotte de aalbessengelei onder de saus tot die volledig opgenomen is. Kruid met peper en zout.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snipper de ui fijn.
-
Plet de peperbolletjes met de bolle kant van een eetlepel.
-
Bereiding:
-
Smelt de boter in een kookpot en bak de fijngesnipperde ui 2 à 3 min.
-
Bestrooi de ui met de bloem en roer goed. Giet er de wildfond en de rode wijn al roerend bij. Kruid met de tijm en de geplette peperbolletjes en laat tot 1/3 inkoken.
-
Zeef de saus en giet opnieuw in de kookpot. Roer er de room en de cognac onder. Laat opnieuw tot 1/3 inkoken.
-
Roer ten slotte de aalbessengelei onder de saus tot die volledig opgenomen is. Kruid met peper en zout.