In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Bereiding:
Meng 1 dl olijfolie, 3 eetl. worcestersaus, 1 fijngesnipperd teentje knoflook en 1 koffiel. paprikapoeder. Kruid met peper en zout. Laat de marinade 2 u. rusten, zo kan het paprikapoeder volledig oplossen.
Bereiding
Voedingswaarden
Bereiding
Kookstand
In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Bereiding:
Meng 1 dl olijfolie, 3 eetl. worcestersaus, 1 fijngesnipperd teentje knoflook en 1 koffiel. paprikapoeder. Kruid met peper en zout. Laat de marinade 2 u. rusten, zo kan het paprikapoeder volledig oplossen.