Engelse marinade voor hamburgers of rundvlees
Engelse marinade voor hamburgers of rundvlees

Engelse marinade voor hamburgers of rundvlees

4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 686 kcal
Vet 73.6 g
Verzadigd vet 10.5 g
Koolhydraat 5.3 g
Suiker 0 g
Vezel 0.1 g
Eiwit 0.5 g
Zout 0.7 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Meng 1 dl olijfolie, 3 eetl. worcestersaus, 1 fijngesnipperd teentje knoflook en 1 koffiel. paprikapoeder. Kruid met peper en zout. Laat de marinade 2 u. rusten, zo kan het paprikapoeder volledig oplossen.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Meng 1 dl olijfolie, 3 eetl. worcestersaus, 1 fijngesnipperd teentje knoflook en 1 koffiel. paprikapoeder. Kruid met peper en zout. Laat de marinade 2 u. rusten, zo kan het paprikapoeder volledig oplossen.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 686 kcal
Vet 73.6 g
Verzadigd vet 10.5 g
Koolhydraat 5.3 g
Suiker 0 g
Vezel 0.1 g
Eiwit 0.5 g
Zout 0.7 g

Bekijk het recept digitaal