Appelmarinade
- Bewaar

- Bewaar
Appelmarinade
10 min.
1 pers.
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie
4594 kj
Energie
1098 kcal
Vet
101 g
Verzadigd vet
14.6 g
Koolhydraat
23.5 g
Suiker
19.5 g
Vezel
6.8 g
Eiwit
3.5 g
Zout
1 g
natrium
0.4 g
Bereiding
Kookstand
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
-
10 min.
Verwijder de harde kern van de venkel en hak de rest fijn. Snipper de peterselie fijn (je hebt 3 eetlepels per portie nodig).
-
Schil de appel en rasp fijn. Overgiet met de wijn, de olijfolie en de frambozenazijn.
-
Meng er de venkel, de peterselie en de mosterd onder. Voeg de limoenschijfjes toe en kruid met peper en zout.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Bereiding
Kookstand
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
-
10 min.
Verwijder de harde kern van de venkel en hak de rest fijn. Snipper de peterselie fijn (je hebt 3 eetlepels per portie nodig).
-
Schil de appel en rasp fijn. Overgiet met de wijn, de olijfolie en de frambozenazijn.
-
Meng er de venkel, de peterselie en de mosterd onder. Voeg de limoenschijfjes toe en kruid met peper en zout.
Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie
4594 kj
Energie
1098 kcal
Vet
101 g
Verzadigd vet
14.6 g
Koolhydraat
23.5 g
Suiker
19.5 g
Vezel
6.8 g
Eiwit
3.5 g
Zout
1 g
natrium
0.4 g
Gerelateerde recepten
Meer recepten?
Bekijk het recept digitaal
Boodschappen doen
Werken bij Colruyt?