Aioli
Aioli

Aioli

5 min.
1 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 454 kcal
Vet 48.9 g
Verzadigd vet 6.8 g
Koolhydraat 2.3 g
Suiker 0.5 g
Vezel 0.1 g
Eiwit 1.1 g
Zout 0.5 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Rasp de schil van de citroen tot u 1 mespunt raspsel heeft.

  3. Pers de citroen uit. U heeft 1 eetl. citroensap nodig.

  4. Bereiding:
  5. Meng de mayonaise met het citroensap, de geraspte schil en het geperste knoflook. Kruid naar smaak met peper en zout.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Rasp de schil van de citroen tot u 1 mespunt raspsel heeft.

  3. Pers de citroen uit. U heeft 1 eetl. citroensap nodig.

  4. Bereiding:
  5. Meng de mayonaise met het citroensap, de geraspte schil en het geperste knoflook. Kruid naar smaak met peper en zout.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 454 kcal
Vet 48.9 g
Verzadigd vet 6.8 g
Koolhydraat 2.3 g
Suiker 0.5 g
Vezel 0.1 g
Eiwit 1.1 g
Zout 0.5 g

Bekijk het recept digitaal