- Bewaar

- Bewaar
Looksaus
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
10 min.
-
Snipper het bieslook fijn en pers het knoflook.
-
Meng het bieslook, het knoflook, de yoghurt, de mayonaise, de dille en peper en zout onder elkaar.
Past goed bij:
- Een pita of op een broodje - Scampi, gefrituurde inktvisringen, zalm of kip. - Als dressing voor een salade van komkommer en tomaten en bv. munt. - Als aperitief: met gebakken courgettes of rauwe groentjes zoals radijsjes, staafjes wortel of komkommer. - Aardappelen: maak een koude aardappelsalade of serveer bij gebakken patatjes.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
10 min.
-
Snipper het bieslook fijn en pers het knoflook.
-
Meng het bieslook, het knoflook, de yoghurt, de mayonaise, de dille en peper en zout onder elkaar.
Past goed bij:
- Een pita of op een broodje - Scampi, gefrituurde inktvisringen, zalm of kip. - Als dressing voor een salade van komkommer en tomaten en bv. munt. - Als aperitief: met gebakken courgettes of rauwe groentjes zoals radijsjes, staafjes wortel of komkommer. - Aardappelen: maak een koude aardappelsalade of serveer bij gebakken patatjes.