Blauwekaassaus
- Bewaar

- Bewaar
Blauwekaassaus
Bijgerecht
4 pers.
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie
284 kcal
Vet
24.1 g
Verzadigd vet
15.9 g
Koolhydraat
8 g
Suiker
3.5 g
Vezel
0.2 g
Eiwit
8.3 g
Zout
0.7 g
Bereiding
Kookstand
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snipper de sjalot fijn.
-
Verkruimel de kaas.
-
Bereiding:
-
Laat de boter smelten in een steelpannetje en stoof de fijngesnipperde sjalot 1 à 2 min.
-
Bevochtig met de witte wijn en roer er de bloem onder. Laat een paar minuten drogen op het vuur.
-
Giet er beetje bij beetje 2,5 dl koude melk bij en meng tot een licht gebonden saus. Voeg de stukjes kaas toe. Kruid met peper en zout.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Bereiding
Kookstand
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snipper de sjalot fijn.
-
Verkruimel de kaas.
-
Bereiding:
-
Laat de boter smelten in een steelpannetje en stoof de fijngesnipperde sjalot 1 à 2 min.
-
Bevochtig met de witte wijn en roer er de bloem onder. Laat een paar minuten drogen op het vuur.
-
Giet er beetje bij beetje 2,5 dl koude melk bij en meng tot een licht gebonden saus. Voeg de stukjes kaas toe. Kruid met peper en zout.
Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie
284 kcal
Vet
24.1 g
Verzadigd vet
15.9 g
Koolhydraat
8 g
Suiker
3.5 g
Vezel
0.2 g
Eiwit
8.3 g
Zout
0.7 g
Meer recepten?
Bekijk het recept digitaal
Boodschappen doen
Werken bij Colruyt?