- Bewaar

- Bewaar
Barbecuesaus
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
5 min.
Pers de teentjes knoflook.
-
Doe samen met alle andere ingrediënten in een steelpannetje en laat kort koken op een zacht vuur. Hou je van pikant, voeg dan ook pilipili toe.
Bewaring
Bewaar de saus in een hermetisch afgesloten bokaal op een koele plek. Zo blijft ze meerdere weken goed.
3 x scoren met barbecuesaus
1 Dipsaus bij fingerfood zoals gefrituurde scampi’s, kipnuggets, groentesticks. 2 Marinade voor ribbetjes, gegrilde kip of steak. 3 Spread voor hamburgers of sandwiches met pulled pork.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
5 min.
Pers de teentjes knoflook.
-
Doe samen met alle andere ingrediënten in een steelpannetje en laat kort koken op een zacht vuur. Hou je van pikant, voeg dan ook pilipili toe.
Bewaring
Bewaar de saus in een hermetisch afgesloten bokaal op een koele plek. Zo blijft ze meerdere weken goed.
3 x scoren met barbecuesaus
1 Dipsaus bij fingerfood zoals gefrituurde scampi’s, kipnuggets, groentesticks. 2 Marinade voor ribbetjes, gegrilde kip of steak. 3 Spread voor hamburgers of sandwiches met pulled pork.