Barbecuesaus
Barbecuesaus

Barbecuesaus

5 min.
1 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 1736 kj
Energie 415 kcal
Vet 6.5 g
Verzadigd vet 0.4 g
Koolhydraat 86.9 g
Suiker 70.5 g
Vezel 3.3 g
Eiwit 9.5 g
Zout 11.9 g
natrium 4.8 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 5 min.

    Pers de teentjes knoflook.

  2. Doe samen met alle andere ingrediënten in een steelpannetje en laat kort koken op een zacht vuur. Hou je van pikant, voeg dan ook pilipili toe.

Tip
Bewaring

Bewaar de saus in een hermetisch afgesloten bokaal op een koele plek. Zo blijft ze meerdere weken goed.

3 x scoren met barbecuesaus

1 Dipsaus bij fingerfood zoals gefrituurde scampi’s, kipnuggets, groentesticks. 2 Marinade voor ribbetjes, gegrilde kip of steak. 3 Spread voor hamburgers of sandwiches met pulled pork.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 5 min.

    Pers de teentjes knoflook.

  2. Doe samen met alle andere ingrediënten in een steelpannetje en laat kort koken op een zacht vuur. Hou je van pikant, voeg dan ook pilipili toe.

Tip
Bewaring

Bewaar de saus in een hermetisch afgesloten bokaal op een koele plek. Zo blijft ze meerdere weken goed.

3 x scoren met barbecuesaus

1 Dipsaus bij fingerfood zoals gefrituurde scampi’s, kipnuggets, groentesticks. 2 Marinade voor ribbetjes, gegrilde kip of steak. 3 Spread voor hamburgers of sandwiches met pulled pork.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 1736 kj
Energie 415 kcal
Vet 6.5 g
Verzadigd vet 0.4 g
Koolhydraat 86.9 g
Suiker 70.5 g
Vezel 3.3 g
Eiwit 9.5 g
Zout 11.9 g
natrium 4.8 g

Bekijk het recept digitaal