- Bewaar

- Bewaar
Chocoladefondue met fruit
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Rasp de witte chocolade.
-
Snij het fruit in hapklare porties. Aardbeien kan u heel laten.
-
Meng de bresiliennenootjes met 1 koffiel. kaneel en doe in een potje.
-
Bereiding:
-
Smelt de chocolade in een steelpan die u in een grotere pan heet water zet (au bain-marie). Roer pas als de chocolade bijna gesmolten is.
-
Giet de chocolademengeling in uw fonduepan en laat opwarmen.
-
Zet de stukjes fruit en garnituur in verschillende kommetjes op tafel.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Rasp de witte chocolade.
-
Snij het fruit in hapklare porties. Aardbeien kan u heel laten.
-
Meng de bresiliennenootjes met 1 koffiel. kaneel en doe in een potje.
-
Bereiding:
-
Smelt de chocolade in een steelpan die u in een grotere pan heet water zet (au bain-marie). Roer pas als de chocolade bijna gesmolten is.
-
Giet de chocolademengeling in uw fonduepan en laat opwarmen.
-
Zet de stukjes fruit en garnituur in verschillende kommetjes op tafel.