Chocoladefondue met fruit
Chocoladefondue met fruit

Chocoladefondue met fruit

20 min.
Dessert
12 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 317 kcal
Vet 15.8 g
Koolhydraat 38.5 g
Eiwit 4.8 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Rasp de witte chocolade.

  3. Snij het fruit in hapklare porties. Aardbeien kan u heel laten.

  4. Meng de bresiliennenootjes met 1 koffiel. kaneel en doe in een potje.

  5. Bereiding:
  6. Smelt de chocolade in een steelpan die u in een grotere pan heet water zet (au bain-marie). Roer pas als de chocolade bijna gesmolten is.

  7. Giet de chocolademengeling in uw fonduepan en laat opwarmen.

  8. Zet de stukjes fruit en garnituur in verschillende kommetjes op tafel.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Rasp de witte chocolade.

  3. Snij het fruit in hapklare porties. Aardbeien kan u heel laten.

  4. Meng de bresiliennenootjes met 1 koffiel. kaneel en doe in een potje.

  5. Bereiding:
  6. Smelt de chocolade in een steelpan die u in een grotere pan heet water zet (au bain-marie). Roer pas als de chocolade bijna gesmolten is.

  7. Giet de chocolademengeling in uw fonduepan en laat opwarmen.

  8. Zet de stukjes fruit en garnituur in verschillende kommetjes op tafel.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 317 kcal
Vet 15.8 g
Koolhydraat 38.5 g
Eiwit 4.8 g

Bekijk het recept digitaal