Classic bellini
Classic bellini

Classic bellini

10 min.
1 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Pers het partje citroen. Snij een fijn partje uit de perzik voor de afwerking. Schil de perzik en snij in stukken.

  3. Maak de perzikencoulis: mix de stukken perzik samen met de rietsuikersiroop en het citroensap in de blender of met de staafmixer.

  4. Doe de coulismet de ijsblokjes in een shaker en schud goed. Giet door een fijne zeef in een glas en vul aan met de prosecco.

  5. Werk af met het partje perzik en de tijmtakjes.

  • Bereiding

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Pers het partje citroen. Snij een fijn partje uit de perzik voor de afwerking. Schil de perzik en snij in stukken.

  3. Maak de perzikencoulis: mix de stukken perzik samen met de rietsuikersiroop en het citroensap in de blender of met de staafmixer.

  4. Doe de coulismet de ijsblokjes in een shaker en schud goed. Giet door een fijne zeef in een glas en vul aan met de prosecco.

  5. Werk af met het partje perzik en de tijmtakjes.

Bekijk het recept digitaal