- Bewaar

- Bewaar
Courgettesoep met hamreepjes
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Bereiding:
-
Snij de ongeschilde courgettes in blokjes en hak de platte peterselie fijn.
-
Smelt de margarine in een grote kookpot en stoof kort de courgetteblokjes. Bestrooi met de bloem en het kerriepoeder, en stoof nog 1 min. al roerend.
-
Giet er de bouillon bij en laat ± 20 min. koken.
-
Mix de soep.
-
Voeg de hamreepjes en de vermicelli toe. Laat nog 3 min. koken tot de pasta gaar is.
-
Afwerking:
-
Werk af met de fijngehakte platte peterselie en serveer met grissinistokjes of gegrild brood.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Bereiding:
-
Snij de ongeschilde courgettes in blokjes en hak de platte peterselie fijn.
-
Smelt de margarine in een grote kookpot en stoof kort de courgetteblokjes. Bestrooi met de bloem en het kerriepoeder, en stoof nog 1 min. al roerend.
-
Giet er de bouillon bij en laat ± 20 min. koken.
-
Mix de soep.
-
Voeg de hamreepjes en de vermicelli toe. Laat nog 3 min. koken tot de pasta gaar is.
-
Afwerking:
-
Werk af met de fijngehakte platte peterselie en serveer met grissinistokjes of gegrild brood.