Croissant met brie en confituur
Croissant met brie en confituur

Croissant met brie en confituur

25 min.
Aperitiefhapje
6 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 1096 kj
Energie 262 kcal
Vet 14.9 g
Verzadigd vet 8.3 g
Koolhydraat 23.2 g
Suiker 9.4 g
Vezel 0.6 g
Eiwit 8.3 g
Zout 0.7 g
natrium 0.3 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 10 min. + 15 min. in de oven
  2. Snij de brie in dunne sneetjes.

  3. Verwarm de oven voor op 180 °C.

  4. Rol het bladerdeeg met het bakpapier uit op een bakplaat en snij in 6 punten.

  5. Besmeer de punten met confituur en bedek met brie. Rol op tot croissants.

  6. Klop de eidooier los en bestrijk er de croissants mee. Zet 10 à 15 min. in de voorverwarmde oven.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 10 min. + 15 min. in de oven
  2. Snij de brie in dunne sneetjes.

  3. Verwarm de oven voor op 180 °C.

  4. Rol het bladerdeeg met het bakpapier uit op een bakplaat en snij in 6 punten.

  5. Besmeer de punten met confituur en bedek met brie. Rol op tot croissants.

  6. Klop de eidooier los en bestrijk er de croissants mee. Zet 10 à 15 min. in de voorverwarmde oven.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 1096 kj
Energie 262 kcal
Vet 14.9 g
Verzadigd vet 8.3 g
Koolhydraat 23.2 g
Suiker 9.4 g
Vezel 0.6 g
Eiwit 8.3 g
Zout 0.7 g
natrium 0.3 g

Bekijk het recept digitaal