- Bewaar

- Bewaar
Cronuts met rood fruit
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat de plakken bladerdeeg oppervlakkig ontdooien en rol ze uit met een deegrol of een glazen fles.
-
Smelt de boter in een steelpan.
-
Snij elk plakje bladerdeeg in 3. Bestrijk met de gesmolten boter en bestrooi met de suiker. Schik de 3 stukken bladerdeeg op elkaar. Maak zo 5 stapeltjes.
-
Leg een kom omgekeerd op elk stapeltje. Snij het overtollige deeg rondom weg, zodat u 5 deegcirkels krijgt. Neem een glas met een kleinere diameter dan de kom en zet in het midden van de cirkel. Snij rondom het glas. Zo krijgt u de vorm van een donut.
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Bereiding:
-
Plaats de ringen bladerdeeg op een bakplaat met bakpapier. Zet 15 à 20 min. in de voorverwarmde oven.
-
Meng intussen de verse kaas met 1 eetl. bloemsuiker.
-
Verwijder de steeltjes van de aalbessen.
-
Neem het bladerdeeg uit de oven en laat de ringen volledig afkoelen op een rooster.
-
Snij elke ring horizontaal in 2 en bestrijk de onderste helft met de verse kaas. Voeg de bessen toe en leg er de bovenste helft op.
-
Afwerking:
-
Bestrooi met 1 koffiel. bloemsuiker.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat de plakken bladerdeeg oppervlakkig ontdooien en rol ze uit met een deegrol of een glazen fles.
-
Smelt de boter in een steelpan.
-
Snij elk plakje bladerdeeg in 3. Bestrijk met de gesmolten boter en bestrooi met de suiker. Schik de 3 stukken bladerdeeg op elkaar. Maak zo 5 stapeltjes.
-
Leg een kom omgekeerd op elk stapeltje. Snij het overtollige deeg rondom weg, zodat u 5 deegcirkels krijgt. Neem een glas met een kleinere diameter dan de kom en zet in het midden van de cirkel. Snij rondom het glas. Zo krijgt u de vorm van een donut.
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Bereiding:
-
Plaats de ringen bladerdeeg op een bakplaat met bakpapier. Zet 15 à 20 min. in de voorverwarmde oven.
-
Meng intussen de verse kaas met 1 eetl. bloemsuiker.
-
Verwijder de steeltjes van de aalbessen.
-
Neem het bladerdeeg uit de oven en laat de ringen volledig afkoelen op een rooster.
-
Snij elke ring horizontaal in 2 en bestrijk de onderste helft met de verse kaas. Voeg de bessen toe en leg er de bovenste helft op.
-
Afwerking:
-
Bestrooi met 1 koffiel. bloemsuiker.