Croque met witloof en mosterdkaas
Croque met witloof en mosterdkaas

Croque met witloof en mosterdkaas

20 min.
Lunch
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 378 kcal
Vet 15 g
Koolhydraat 40.1 g
Eiwit 20.8 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (10 min.)

  3. Verwijder de harde kern van het witloof en snij in dunne ringen.

  4. Verhit de olijfolie in een braadpan en bak het witloof 5 min. goudbruin. Meng er de honing onder en kruid met peper en zout. Laat uitlekken in een vergiet.

  5. Bereiding:
  6. Leg de sneetjes kaas op 4 sneetjes brood en bestrijk met de mosterd.

  7. Verdeel er het witloof over en leg er de sneetjes ham op. Bedek met een sneetje brood.

  8. Bak de croques 3 min. goudbruin in een voorverwarmde croque-monsieurmachine.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (10 min.)

  3. Verwijder de harde kern van het witloof en snij in dunne ringen.

  4. Verhit de olijfolie in een braadpan en bak het witloof 5 min. goudbruin. Meng er de honing onder en kruid met peper en zout. Laat uitlekken in een vergiet.

  5. Bereiding:
  6. Leg de sneetjes kaas op 4 sneetjes brood en bestrijk met de mosterd.

  7. Verdeel er het witloof over en leg er de sneetjes ham op. Bedek met een sneetje brood.

  8. Bak de croques 3 min. goudbruin in een voorverwarmde croque-monsieurmachine.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 378 kcal
Vet 15 g
Koolhydraat 40.1 g
Eiwit 20.8 g

Bekijk het recept digitaal