- Bewaar

- Bewaar
Croque met witloof en mosterdkaas
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Verwijder de harde kern van het witloof en snij in dunne ringen.
-
Verhit de olijfolie in een braadpan en bak het witloof 5 min. goudbruin. Meng er de honing onder en kruid met peper en zout. Laat uitlekken in een vergiet.
-
Bereiding:
-
Leg de sneetjes kaas op 4 sneetjes brood en bestrijk met de mosterd.
-
Verdeel er het witloof over en leg er de sneetjes ham op. Bedek met een sneetje brood.
-
Bak de croques 3 min. goudbruin in een voorverwarmde croque-monsieurmachine.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Verwijder de harde kern van het witloof en snij in dunne ringen.
-
Verhit de olijfolie in een braadpan en bak het witloof 5 min. goudbruin. Meng er de honing onder en kruid met peper en zout. Laat uitlekken in een vergiet.
-
Bereiding:
-
Leg de sneetjes kaas op 4 sneetjes brood en bestrijk met de mosterd.
-
Verdeel er het witloof over en leg er de sneetjes ham op. Bedek met een sneetje brood.
-
Bak de croques 3 min. goudbruin in een voorverwarmde croque-monsieurmachine.