In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Bereiding:
Verwarm de oven voor op 220 °C.
Rooster de pijnboompitten in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof. Zet opzij en laat afkoelen.
Pel de knoflookteentjes en mix met de olijfolie en de platte peterselie (hou enkele blaadjes opzij voor de versiering) tot een gladde pesto. Kruid met zwarte peper en zeezout.
Snij het vruchtvlees van de avocado in kleine blokjes. Besprenkel met het limoensap en kruid met zwarte peper en zeezout. Meng er de geroosterde pijnboompitten onder.
Bak het stokbrood af in de oven en snij in 12 sneetjes. Besmeer met de peterseliepesto. Verdeel er het avocadomengsel over en versier met een blaadje platte peterselie.
Bereiding
Voedingswaarden
Bereiding
Kookstand
In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Bereiding:
Verwarm de oven voor op 220 °C.
Rooster de pijnboompitten in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof. Zet opzij en laat afkoelen.
Pel de knoflookteentjes en mix met de olijfolie en de platte peterselie (hou enkele blaadjes opzij voor de versiering) tot een gladde pesto. Kruid met zwarte peper en zeezout.
Snij het vruchtvlees van de avocado in kleine blokjes. Besprenkel met het limoensap en kruid met zwarte peper en zeezout. Meng er de geroosterde pijnboompitten onder.
Bak het stokbrood af in de oven en snij in 12 sneetjes. Besmeer met de peterseliepesto. Verdeel er het avocadomengsel over en versier met een blaadje platte peterselie.