In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Bereiding:
Plet het vruchtvlees van de avocado fijn en meng er 1/3 plantje fijngehakte dragonblaadjes en het citroensap onder. Kruid met peper en zout.
Pel de tomaten (dat gaat makkelijk als u ze eerst 10 sec. onderdompelt in kokend water) en mix tot een smeuïge coulis. Voeg de olijfolie, de wittewijnazijn, peper en zout toe.
Snij de kipfilet in fijne reepjes en verdeel over de glaasjes.
Lepel er de avocadomousse over en eindig met de tomatencoulis. Werk af met een blaadje dragon.
Bereiding
Voedingswaarden
Bereiding
Kookstand
In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Bereiding:
Plet het vruchtvlees van de avocado fijn en meng er 1/3 plantje fijngehakte dragonblaadjes en het citroensap onder. Kruid met peper en zout.
Pel de tomaten (dat gaat makkelijk als u ze eerst 10 sec. onderdompelt in kokend water) en mix tot een smeuïge coulis. Voeg de olijfolie, de wittewijnazijn, peper en zout toe.
Snij de kipfilet in fijne reepjes en verdeel over de glaasjes.
Lepel er de avocadomousse over en eindig met de tomatencoulis. Werk af met een blaadje dragon.