Driekleurig toastje met scampi
Driekleurig toastje met scampi

Driekleurig toastje met scampi

Aperitiefhapje
20 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 36 kcal
Vet 1.1 g
Koolhydraat 3.6 g
Eiwit 2.9 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (ontdooitijd + 2 min.)

  3. Laat de scampi's volledig ontdooien en dep goed droog.

  4. Bereiding:
  5. Toast de sneetjes brood in een broodrooster of zet ze een paar min. onder een hete grill.

  6. Snij elk sneetje brood in 4 gelijke stukken.

  7. Meng de zure room met de mierikswortel en kruid met peper en zout.

  8. Leg op elk stukje brood een lepeltje room, dan wat tuinkers en daarboven een scampi.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (ontdooitijd + 2 min.)

  3. Laat de scampi's volledig ontdooien en dep goed droog.

  4. Bereiding:
  5. Toast de sneetjes brood in een broodrooster of zet ze een paar min. onder een hete grill.

  6. Snij elk sneetje brood in 4 gelijke stukken.

  7. Meng de zure room met de mierikswortel en kruid met peper en zout.

  8. Leg op elk stukje brood een lepeltje room, dan wat tuinkers en daarboven een scampi.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 36 kcal
Vet 1.1 g
Koolhydraat 3.6 g
Eiwit 2.9 g

Bekijk het recept digitaal