Duo van minipizza's
Duo van minipizza's

Duo van minipizza's

30 min.
Aperitiefhapje
16 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 152 kcal
Energie 636 kj
Vet 5.7 g
Verzadigd vet 2.3 g
Koolhydraat 17.9 g
Suiker 2.3 g
Vezel 1.1 g
Eiwit 6.8 g
Zout 1.1 g
natrium 0.4 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 30 min.
  2. Verwarm de oven voor op 220 °C.

  3. Giet de tonijn an de ananas af. Snij de puntpaprika in de lengte in 2 en verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten en sij in dunne reepjes.

  4. Leg de minipizza’s op een bakplaat met bakpapier. Verdeel de tomatensaus over de minipizza’s tot op 1 cm van de rand.

  5. Verdeel de tonijn en de helft van de ananas en de paprika over 8 minipizza’s. Beleg de andere minipizza’s met de kalkoenreepjes en de rest van de ananas en de paprika.

  6. Kruid met de pizzakruiden, zwarte peper en bestrooi met de geraspte mozzarella. Zet 8 min. in de voorverwarmde oven..

  7. Pluk intussen de blaadjes van de takjes basilicum.

  8. Haal de minipizza’s uit de oven en werk af met het basilicum.

Tip
Budgettip

Vervang de tonijn door gerookte zalm. De zalmreepjes zijn iets goedkoper dan de sneetjes.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 30 min.
  2. Verwarm de oven voor op 220 °C.

  3. Giet de tonijn an de ananas af. Snij de puntpaprika in de lengte in 2 en verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten en sij in dunne reepjes.

  4. Leg de minipizza’s op een bakplaat met bakpapier. Verdeel de tomatensaus over de minipizza’s tot op 1 cm van de rand.

  5. Verdeel de tonijn en de helft van de ananas en de paprika over 8 minipizza’s. Beleg de andere minipizza’s met de kalkoenreepjes en de rest van de ananas en de paprika.

  6. Kruid met de pizzakruiden, zwarte peper en bestrooi met de geraspte mozzarella. Zet 8 min. in de voorverwarmde oven..

  7. Pluk intussen de blaadjes van de takjes basilicum.

  8. Haal de minipizza’s uit de oven en werk af met het basilicum.

Tip
Budgettip

Vervang de tonijn door gerookte zalm. De zalmreepjes zijn iets goedkoper dan de sneetjes.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 152 kcal
Energie 636 kj
Vet 5.7 g
Verzadigd vet 2.3 g
Koolhydraat 17.9 g
Suiker 2.3 g
Vezel 1.1 g
Eiwit 6.8 g
Zout 1.1 g
natrium 0.4 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Wijn Salice Salentino D.O.C. ‘Caramia’ Cantele Puglia - Italië Bier Bière des Amis Blond bier

Bekijk het recept digitaal