- Bewaar

- Bewaar
Durum uit Istanboel
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat de wokreepjes oppervlakkig ontdooien.
-
Maak de blaadjes van de sla los.
-
Snij de rode uien in fijne ringen.
-
Laat de groentemacedoine uitlekken en meng er de mayonaise onder. Kruid met peper en zout.
-
Bereiding:
-
Smelt de boter in een braadpan en bak de wokreepjes in kleine porties. Kruid met de ras el hanout, peper en zout. Hou het gebakken vlees warm in een grote kookpot met deksel.
-
Verdeel het vlees en de uiringen over de wraps. Voeg per wrap 1 à 2 eetl. groentemacedoine en enkele blaadjes sla toe.
-
Rol de wraps op en wikkel er een servet rond.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat de wokreepjes oppervlakkig ontdooien.
-
Maak de blaadjes van de sla los.
-
Snij de rode uien in fijne ringen.
-
Laat de groentemacedoine uitlekken en meng er de mayonaise onder. Kruid met peper en zout.
-
Bereiding:
-
Smelt de boter in een braadpan en bak de wokreepjes in kleine porties. Kruid met de ras el hanout, peper en zout. Hou het gebakken vlees warm in een grote kookpot met deksel.
-
Verdeel het vlees en de uiringen over de wraps. Voeg per wrap 1 à 2 eetl. groentemacedoine en enkele blaadjes sla toe.
-
Rol de wraps op en wikkel er een servet rond.