English Breakfast
English Breakfast

English Breakfast

Ontbijt
20 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 485 kcal
Vet 31.7 g
Koolhydraat 23.8 g
Eiwit 25.6 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Smelt de boter in een braadpan en bak het spek in verschillende porties goudbruin. Giet het vet weg en hou het spek warm in een grote kookpot met deksel.

  3. Klop intussen de eieren los in een grote kom. Kruid met peper.

  4. Doe het spek opnieuw in de braadpan en giet er de losgeklopte eieren bij. Bak de omelet tot ze bovenaan nog lichtjes zacht is. Bak de omeletten in verschillende keren, of gebruik meerdere pannen tegelijk.

  5. Afwerking:
  6. Serveer de omelet tussen 2 sneetjes toastbrood.

Tip

U kan de omelet op smaak brengen met fijngesnipperde ui, (verse) kruiden, tomaten- of paprikablokjes (afhankelijk van wat u nog in de koelkast hebt).

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Smelt de boter in een braadpan en bak het spek in verschillende porties goudbruin. Giet het vet weg en hou het spek warm in een grote kookpot met deksel.

  3. Klop intussen de eieren los in een grote kom. Kruid met peper.

  4. Doe het spek opnieuw in de braadpan en giet er de losgeklopte eieren bij. Bak de omelet tot ze bovenaan nog lichtjes zacht is. Bak de omeletten in verschillende keren, of gebruik meerdere pannen tegelijk.

  5. Afwerking:
  6. Serveer de omelet tussen 2 sneetjes toastbrood.

Tip

U kan de omelet op smaak brengen met fijngesnipperde ui, (verse) kruiden, tomaten- of paprikablokjes (afhankelijk van wat u nog in de koelkast hebt).

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 485 kcal
Vet 31.7 g
Koolhydraat 23.8 g
Eiwit 25.6 g

Bekijk het recept digitaal