- Bewaar

- Bewaar
English Breakfast
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Smelt de boter in een braadpan en bak het spek in verschillende porties goudbruin. Giet het vet weg en hou het spek warm in een grote kookpot met deksel.
-
Klop intussen de eieren los in een grote kom. Kruid met peper.
-
Doe het spek opnieuw in de braadpan en giet er de losgeklopte eieren bij. Bak de omelet tot ze bovenaan nog lichtjes zacht is. Bak de omeletten in verschillende keren, of gebruik meerdere pannen tegelijk.
-
Afwerking:
-
Serveer de omelet tussen 2 sneetjes toastbrood.
U kan de omelet op smaak brengen met fijngesnipperde ui, (verse) kruiden, tomaten- of paprikablokjes (afhankelijk van wat u nog in de koelkast hebt).
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Smelt de boter in een braadpan en bak het spek in verschillende porties goudbruin. Giet het vet weg en hou het spek warm in een grote kookpot met deksel.
-
Klop intussen de eieren los in een grote kom. Kruid met peper.
-
Doe het spek opnieuw in de braadpan en giet er de losgeklopte eieren bij. Bak de omelet tot ze bovenaan nog lichtjes zacht is. Bak de omeletten in verschillende keren, of gebruik meerdere pannen tegelijk.
-
Afwerking:
-
Serveer de omelet tussen 2 sneetjes toastbrood.
U kan de omelet op smaak brengen met fijngesnipperde ui, (verse) kruiden, tomaten- of paprikablokjes (afhankelijk van wat u nog in de koelkast hebt).