- Bewaar

- Bewaar
Entrecote en noedelwok met oesterzwammen en witloof
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Sterk donker bier
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Haal het vlees 15 min. voor het bereiden uit de koelkast.
-
Snij het witloof in de lengte in 4.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika en snij in blokjes.
-
Rasp de gember fijn.
-
Scheur de oesterzwammen in repen.
-
Pers de limoen.
-
Snipper de lente-uitjes fijn.
-
Bereiding:
-
Kook de nestnoedels in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en laat uitlekken.
-
Verhit intussen de rijstolie in een wok en laat de gember 1 min. bakken. Voeg de oesterzwammen en het witloof toe. Roerbak 6 min.
-
Voeg de paprika toe en bak nog 5 min. Meng er de vissaus, de sojasaus, de vloeibare honing en de noedels onder. Besprenkel met het limoensap.
-
Smelt intussen de boter in een braadpan en bak het vlees aan alle kanten mooi goudbruin. Kruid met peper en zout en laat verder bakken naar smaak. Dek af met aluminiumfolie en laat 10 min. rusten. Snij in reepjes.
-
Rooster het sesamzaad in een pan met antiaanbaklaag.
-
Afwerking:
-
Verdeel de noedels met groentjes en het vlees over de borden. Bestrooi met de lente-uitjes en het sesamzaad.
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Sterk donker bier
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Haal het vlees 15 min. voor het bereiden uit de koelkast.
-
Snij het witloof in de lengte in 4.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika en snij in blokjes.
-
Rasp de gember fijn.
-
Scheur de oesterzwammen in repen.
-
Pers de limoen.
-
Snipper de lente-uitjes fijn.
-
Bereiding:
-
Kook de nestnoedels in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en laat uitlekken.
-
Verhit intussen de rijstolie in een wok en laat de gember 1 min. bakken. Voeg de oesterzwammen en het witloof toe. Roerbak 6 min.
-
Voeg de paprika toe en bak nog 5 min. Meng er de vissaus, de sojasaus, de vloeibare honing en de noedels onder. Besprenkel met het limoensap.
-
Smelt intussen de boter in een braadpan en bak het vlees aan alle kanten mooi goudbruin. Kruid met peper en zout en laat verder bakken naar smaak. Dek af met aluminiumfolie en laat 10 min. rusten. Snij in reepjes.
-
Rooster het sesamzaad in een pan met antiaanbaklaag.
-
Afwerking:
-
Verdeel de noedels met groentjes en het vlees over de borden. Bestrooi met de lente-uitjes en het sesamzaad.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Sterk donker bier