- Bewaar

- Bewaar
Exotische wortel-tomatensoep
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Snij de wortelen, de prei en de uien in grove stukken.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een grote kookpot en bak er de stukken ui glazig in.
-
Voeg de stukken wortel en prei toe samen met de gepelde tomaten. Giet er de groentebouillon bij en breng aan de kook. Laat nog 30 à 40 min. koken op een zacht vuur.
-
Voeg de kokosmelk en de gember toe en kruid met peper en zout.
-
Haal van het vuur en mix tot een gladde soep.
-
Afwerking:
-
Voeg voor een exotische toets enkele blaadjes koriander toe en bestrooi met gemalen kokospoeder.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Snij de wortelen, de prei en de uien in grove stukken.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een grote kookpot en bak er de stukken ui glazig in.
-
Voeg de stukken wortel en prei toe samen met de gepelde tomaten. Giet er de groentebouillon bij en breng aan de kook. Laat nog 30 à 40 min. koken op een zacht vuur.
-
Voeg de kokosmelk en de gember toe en kruid met peper en zout.
-
Haal van het vuur en mix tot een gladde soep.
-
Afwerking:
-
Voeg voor een exotische toets enkele blaadjes koriander toe en bestrooi met gemalen kokospoeder.