- Bewaar

- Bewaar
Fish burgers
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de ijsbergsla in fijne reepjes.
-
Verwijder de pitten uit de tomaten en snij in kleine blokjes.
-
Snij de lenteuitjes in fijne ringen.
-
Snipper het bieslook en de peterselie fijn.
-
Snij de augurken in blokjes van 1/2 cm.
-
Bereiding:
-
Meng de reepjes ijsbergsla met de tomatenblokjes en de uiringetjes.
-
Meng de mayonaise met het fijngesnipperde bieslook, de fijngesnipperde peterselie en de blokjes augurk. Kruid met peper en zout.
-
Verwarm de hamburgerbroodjes indien mogelijk 10 min. in een op 180 °C voorverwarmde oven.
-
Verhit de olijfolie beetje bij beetje in een grote braadpan en bak de diepgevroren fishsticks goudbruin gedurende ± 3 min. aan elke kant. Zet warm weg en herhaal tot alle fishsticks gebakken zijn.
-
Afwerking:
-
Leg 2 fishsticks tussen elk hamburgerbroodje. Verdeel er wat sla en tomatenblokjes over en kruid met 1 à 2 koffiel. gekruide mayonaise. Doe het hamburgerbroodje dicht.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de ijsbergsla in fijne reepjes.
-
Verwijder de pitten uit de tomaten en snij in kleine blokjes.
-
Snij de lenteuitjes in fijne ringen.
-
Snipper het bieslook en de peterselie fijn.
-
Snij de augurken in blokjes van 1/2 cm.
-
Bereiding:
-
Meng de reepjes ijsbergsla met de tomatenblokjes en de uiringetjes.
-
Meng de mayonaise met het fijngesnipperde bieslook, de fijngesnipperde peterselie en de blokjes augurk. Kruid met peper en zout.
-
Verwarm de hamburgerbroodjes indien mogelijk 10 min. in een op 180 °C voorverwarmde oven.
-
Verhit de olijfolie beetje bij beetje in een grote braadpan en bak de diepgevroren fishsticks goudbruin gedurende ± 3 min. aan elke kant. Zet warm weg en herhaal tot alle fishsticks gebakken zijn.
-
Afwerking:
-
Leg 2 fishsticks tussen elk hamburgerbroodje. Verdeel er wat sla en tomatenblokjes over en kruid met 1 à 2 koffiel. gekruide mayonaise. Doe het hamburgerbroodje dicht.