Fish burgers
Fish burgers

Fish burgers

Hoofdgerecht
20 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 385 kcal
Vet 20 g
Koolhydraat 36 g
Eiwit 14.3 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Snij de ijsbergsla in fijne reepjes.

  3. Verwijder de pitten uit de tomaten en snij in kleine blokjes.

  4. Snij de lenteuitjes in fijne ringen.

  5. Snipper het bieslook en de peterselie fijn.

  6. Snij de augurken in blokjes van 1/2 cm.

  7. Bereiding:
  8. Meng de reepjes ijsbergsla met de tomatenblokjes en de uiringetjes.

  9. Meng de mayonaise met het fijngesnipperde bieslook, de fijngesnipperde peterselie en de blokjes augurk. Kruid met peper en zout.

  10. Verwarm de hamburgerbroodjes indien mogelijk 10 min. in een op 180 °C voorverwarmde oven.

  11. Verhit de olijfolie beetje bij beetje in een grote braadpan en bak de diepgevroren fishsticks goudbruin gedurende ± 3 min. aan elke kant. Zet warm weg en herhaal tot alle fishsticks gebakken zijn.

  12. Afwerking:
  13. Leg 2 fishsticks tussen elk hamburgerbroodje. Verdeel er wat sla en tomatenblokjes over en kruid met 1 à 2 koffiel. gekruide mayonaise. Doe het hamburgerbroodje dicht.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Snij de ijsbergsla in fijne reepjes.

  3. Verwijder de pitten uit de tomaten en snij in kleine blokjes.

  4. Snij de lenteuitjes in fijne ringen.

  5. Snipper het bieslook en de peterselie fijn.

  6. Snij de augurken in blokjes van 1/2 cm.

  7. Bereiding:
  8. Meng de reepjes ijsbergsla met de tomatenblokjes en de uiringetjes.

  9. Meng de mayonaise met het fijngesnipperde bieslook, de fijngesnipperde peterselie en de blokjes augurk. Kruid met peper en zout.

  10. Verwarm de hamburgerbroodjes indien mogelijk 10 min. in een op 180 °C voorverwarmde oven.

  11. Verhit de olijfolie beetje bij beetje in een grote braadpan en bak de diepgevroren fishsticks goudbruin gedurende ± 3 min. aan elke kant. Zet warm weg en herhaal tot alle fishsticks gebakken zijn.

  12. Afwerking:
  13. Leg 2 fishsticks tussen elk hamburgerbroodje. Verdeel er wat sla en tomatenblokjes over en kruid met 1 à 2 koffiel. gekruide mayonaise. Doe het hamburgerbroodje dicht.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 385 kcal
Vet 20 g
Koolhydraat 36 g
Eiwit 14.3 g

Bekijk het recept digitaal