- Bewaar

- Bewaar
Fris aspergehapje met zalm en mierikswortelroom
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een pan en bak de zalmfilet 3 à 4 min. aan elke kant. Kruid met zwarte peper en zout. Snij in 10.
-
Kook intussen de aspergepunten 3 à 5 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af en spoel onder koud water. Laat uitlekken en snij in 3.
-
Meng de zure room met de mierikswortelcrème. Kruid met zwarte peper.
-
Leg 3 stukjes asperge en een stukje zalm op een hapjeslepel. Werk af met wat zure room en een plukje kervel. Maak zo 10 hapjes.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een pan en bak de zalmfilet 3 à 4 min. aan elke kant. Kruid met zwarte peper en zout. Snij in 10.
-
Kook intussen de aspergepunten 3 à 5 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af en spoel onder koud water. Laat uitlekken en snij in 3.
-
Meng de zure room met de mierikswortelcrème. Kruid met zwarte peper.
-
Leg 3 stukjes asperge en een stukje zalm op een hapjeslepel. Werk af met wat zure room en een plukje kervel. Maak zo 10 hapjes.