Fruitig vispannetje met victoriabaars
Fruitig vispannetje met victoriabaars

Fruitig vispannetje met victoriabaars

40 min.
Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 471 kcal
Vet 23.5 g
Koolhydraat 22 g
Eiwit 42.6 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. 15 min.

  3. Snij de bloemkool in piepkleine roosjes en de wortel in fijne staafjes.

  4. Schil de mango, haal de pit eruit en snij in blokjes.

  5. Snipper de sjalotten en de koriander fijn.

  6. Pers de limoen.

  7. Bereiding:
  8. Verhit de olijfolie in een brede pan (met deksel). Bak de fijngesnipperde sjalotten met de groene currypasta al roerend gedurende 1 min.

  9. Voeg de bloemkool, de wortel, de mangoblokjes, de kokosmelk, 1 dl water, de oestersaus en het paprikapoeder toe. Schik er de diepgevroren stukken victoriabaars bovenop en laat 6 min. afgedekt sudderen.

  10. Draai de stukken victoriabaars om en laat nog ± 10 min. (afhankelijk van de dikte van de vis) afgedekt sudderen.

  11. Schil ondertussen de kiwi's en snij in blokjes.

  12. Voeg de kiwiblokjes en de kerstomaten toe en laat nog 1 min. sudderen. Kruid met peper en zout en breng op smaak met limoensap en tabasco. Bind indien nodig met instantsausbinder.

  13. Afwerking:
  14. Versier met de fijngesnipperde koriander en dien op met basmatirijst.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. 15 min.

  3. Snij de bloemkool in piepkleine roosjes en de wortel in fijne staafjes.

  4. Schil de mango, haal de pit eruit en snij in blokjes.

  5. Snipper de sjalotten en de koriander fijn.

  6. Pers de limoen.

  7. Bereiding:
  8. Verhit de olijfolie in een brede pan (met deksel). Bak de fijngesnipperde sjalotten met de groene currypasta al roerend gedurende 1 min.

  9. Voeg de bloemkool, de wortel, de mangoblokjes, de kokosmelk, 1 dl water, de oestersaus en het paprikapoeder toe. Schik er de diepgevroren stukken victoriabaars bovenop en laat 6 min. afgedekt sudderen.

  10. Draai de stukken victoriabaars om en laat nog ± 10 min. (afhankelijk van de dikte van de vis) afgedekt sudderen.

  11. Schil ondertussen de kiwi's en snij in blokjes.

  12. Voeg de kiwiblokjes en de kerstomaten toe en laat nog 1 min. sudderen. Kruid met peper en zout en breng op smaak met limoensap en tabasco. Bind indien nodig met instantsausbinder.

  13. Afwerking:
  14. Versier met de fijngesnipperde koriander en dien op met basmatirijst.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 471 kcal
Vet 23.5 g
Koolhydraat 22 g
Eiwit 42.6 g

Bekijk het recept digitaal