- Bewaar

- Bewaar
Fruitig vispannetje met victoriabaars
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
15 min.
-
Snij de bloemkool in piepkleine roosjes en de wortel in fijne staafjes.
-
Schil de mango, haal de pit eruit en snij in blokjes.
-
Snipper de sjalotten en de koriander fijn.
-
Pers de limoen.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een brede pan (met deksel). Bak de fijngesnipperde sjalotten met de groene currypasta al roerend gedurende 1 min.
-
Voeg de bloemkool, de wortel, de mangoblokjes, de kokosmelk, 1 dl water, de oestersaus en het paprikapoeder toe. Schik er de diepgevroren stukken victoriabaars bovenop en laat 6 min. afgedekt sudderen.
-
Draai de stukken victoriabaars om en laat nog ± 10 min. (afhankelijk van de dikte van de vis) afgedekt sudderen.
-
Schil ondertussen de kiwi's en snij in blokjes.
-
Voeg de kiwiblokjes en de kerstomaten toe en laat nog 1 min. sudderen. Kruid met peper en zout en breng op smaak met limoensap en tabasco. Bind indien nodig met instantsausbinder.
-
Afwerking:
-
Versier met de fijngesnipperde koriander en dien op met basmatirijst.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
15 min.
-
Snij de bloemkool in piepkleine roosjes en de wortel in fijne staafjes.
-
Schil de mango, haal de pit eruit en snij in blokjes.
-
Snipper de sjalotten en de koriander fijn.
-
Pers de limoen.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een brede pan (met deksel). Bak de fijngesnipperde sjalotten met de groene currypasta al roerend gedurende 1 min.
-
Voeg de bloemkool, de wortel, de mangoblokjes, de kokosmelk, 1 dl water, de oestersaus en het paprikapoeder toe. Schik er de diepgevroren stukken victoriabaars bovenop en laat 6 min. afgedekt sudderen.
-
Draai de stukken victoriabaars om en laat nog ± 10 min. (afhankelijk van de dikte van de vis) afgedekt sudderen.
-
Schil ondertussen de kiwi's en snij in blokjes.
-
Voeg de kiwiblokjes en de kerstomaten toe en laat nog 1 min. sudderen. Kruid met peper en zout en breng op smaak met limoensap en tabasco. Bind indien nodig met instantsausbinder.
-
Afwerking:
-
Versier met de fijngesnipperde koriander en dien op met basmatirijst.