- Bewaar

- Bewaar
Fruitsla met granité van yoghurt en citroen
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
10 min. + 20 min. in de diepvries
-
Schep de yoghurt in een bewaardoosje en zet 20 min. in de diepvries. Roer na 10 min. door met een vork.
-
Schep bolletjes uit de watermeloen met een meloenlepel. Snij de platte perzik in fijne schijfjes.
-
Verdeel de watermeloen, de platte perzik en de frambozen over kommetjes of diepe borden. Schep er wat van de granité bij. Werk af met wat muntblaadjes en rasp er citroenzeste over.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
10 min. + 20 min. in de diepvries
-
Schep de yoghurt in een bewaardoosje en zet 20 min. in de diepvries. Roer na 10 min. door met een vork.
-
Schep bolletjes uit de watermeloen met een meloenlepel. Snij de platte perzik in fijne schijfjes.
-
Verdeel de watermeloen, de platte perzik en de frambozen over kommetjes of diepe borden. Schep er wat van de granité bij. Werk af met wat muntblaadjes en rasp er citroenzeste over.