Fruitsla met granité van yoghurt en citroen
Fruitsla met granité van yoghurt en citroen

Fruitsla met granité van yoghurt en citroen

30 min.
Dessert
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 167 kcal
Energie 699 kj
Vet 7.9 g
Verzadigd vet 4.9 g
Koolhydraat 18.2 g
Suiker 17 g
Vezel 1.6 g
Eiwit 5 g
Zout 0.1 g
natrium 0 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 10 min. + 20 min. in de diepvries
  2. Schep de yoghurt in een bewaardoosje en zet 20 min. in de diepvries. Roer na 10 min. door met een vork.

  3. Schep bolletjes uit de watermeloen met een meloenlepel. Snij de platte perzik in fijne schijfjes.

  4. Verdeel de watermeloen, de platte perzik en de frambozen over kommetjes of diepe borden. Schep er wat van de granité bij. Werk af met wat muntblaadjes en rasp er citroenzeste over.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 10 min. + 20 min. in de diepvries
  2. Schep de yoghurt in een bewaardoosje en zet 20 min. in de diepvries. Roer na 10 min. door met een vork.

  3. Schep bolletjes uit de watermeloen met een meloenlepel. Snij de platte perzik in fijne schijfjes.

  4. Verdeel de watermeloen, de platte perzik en de frambozen over kommetjes of diepe borden. Schep er wat van de granité bij. Werk af met wat muntblaadjes en rasp er citroenzeste over.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 167 kcal
Energie 699 kj
Vet 7.9 g
Verzadigd vet 4.9 g
Koolhydraat 18.2 g
Suiker 17 g
Vezel 1.6 g
Eiwit 5 g
Zout 0.1 g
natrium 0 g

Bekijk het recept digitaal