In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Bereiding:
Verwarm de oven voor op 180 °C.
Verwijder het harde uiteinde van de aspergepunten. Kook de aspergepunten 3 à 4 min. onafgedekt in lichtgezouten water. Giet af, spoel onder koud water en snij in 2.
Snij de mozzarella in 10 lange staafjes.
Snij de sneetjes Ganda-ham in de lengte middendoor. Schik er telkens 1 mozzarella staafje, 1 basilicumblaadje en 2 aspergehelften op. Kruid met Italiaanse kruidenmix en rol op. Steek er een mooi prikkertje door.
Schik de spiesjes naast elkaar in een ovenschaal. Zet 10 min. in de voorverwarmde oven tot de mozzarella lichtjes gesmolten is.
Bereiding
Voedingswaarden
Bereiding
Kookstand
In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Bereiding:
Verwarm de oven voor op 180 °C.
Verwijder het harde uiteinde van de aspergepunten. Kook de aspergepunten 3 à 4 min. onafgedekt in lichtgezouten water. Giet af, spoel onder koud water en snij in 2.
Snij de mozzarella in 10 lange staafjes.
Snij de sneetjes Ganda-ham in de lengte middendoor. Schik er telkens 1 mozzarella staafje, 1 basilicumblaadje en 2 aspergehelften op. Kruid met Italiaanse kruidenmix en rol op. Steek er een mooi prikkertje door.
Schik de spiesjes naast elkaar in een ovenschaal. Zet 10 min. in de voorverwarmde oven tot de mozzarella lichtjes gesmolten is.