- Bewaar

- Bewaar
Gegrilde mango met zoete quinoa
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Bereiding in de keuken (15 min. + afkoelen)
-
Spoel de quinoa in een fijne zeef onder koud water. Kook de quinoa gaar in 1 dl lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking).
-
Snipper intussen de gember heel fijn. Snij de blaadjes munt in fijne reepjes.
-
Schil de mango en snij in halvemaantjes.
-
Doe de honing en de gember in een steelpannetje en laat smelten. Meng onder de quinoa. Schik de mengeling op bakpapier en wrijf open met een eetlepel. Laat volledig afkoelen.
-
Bereiding op de barbecue (5 min.)
-
Rooster de partjes mango 1 à 2 min. aan elke kant.
-
Afwerking:
-
Verdeel de Griekse yoghurt over de borden. Schik er de partjes mango op en bestrooi met de zoete quinoa en de fijngesneden munt. Besprenkel met limoensap.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Bereiding in de keuken (15 min. + afkoelen)
-
Spoel de quinoa in een fijne zeef onder koud water. Kook de quinoa gaar in 1 dl lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking).
-
Snipper intussen de gember heel fijn. Snij de blaadjes munt in fijne reepjes.
-
Schil de mango en snij in halvemaantjes.
-
Doe de honing en de gember in een steelpannetje en laat smelten. Meng onder de quinoa. Schik de mengeling op bakpapier en wrijf open met een eetlepel. Laat volledig afkoelen.
-
Bereiding op de barbecue (5 min.)
-
Rooster de partjes mango 1 à 2 min. aan elke kant.
-
Afwerking:
-
Verdeel de Griekse yoghurt over de borden. Schik er de partjes mango op en bestrooi met de zoete quinoa en de fijngesneden munt. Besprenkel met limoensap.