Gegrilde mango met zoete quinoa
Gegrilde mango met zoete quinoa

Gegrilde mango met zoete quinoa

Dessert
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 150 kcal
Vet 0.6 g
Koolhydraat 30.3 g
Eiwit 5.8 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Bereiding in de keuken (15 min. + afkoelen)
  3. Spoel de quinoa in een fijne zeef onder koud water. Kook de quinoa gaar in 1 dl lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking).

  4. Snipper intussen de gember heel fijn. Snij de blaadjes munt in fijne reepjes.

  5. Schil de mango en snij in halvemaantjes.

  6. Doe de honing en de gember in een steelpannetje en laat smelten. Meng onder de quinoa. Schik de mengeling op bakpapier en wrijf open met een eetlepel. Laat volledig afkoelen.

  7. Bereiding op de barbecue (5 min.)
  8. Rooster de partjes mango 1 à 2 min. aan elke kant.

  9. Afwerking:
  10. Verdeel de Griekse yoghurt over de borden. Schik er de partjes mango op en bestrooi met de zoete quinoa en de fijngesneden munt. Besprenkel met limoensap.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Bereiding in de keuken (15 min. + afkoelen)
  3. Spoel de quinoa in een fijne zeef onder koud water. Kook de quinoa gaar in 1 dl lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking).

  4. Snipper intussen de gember heel fijn. Snij de blaadjes munt in fijne reepjes.

  5. Schil de mango en snij in halvemaantjes.

  6. Doe de honing en de gember in een steelpannetje en laat smelten. Meng onder de quinoa. Schik de mengeling op bakpapier en wrijf open met een eetlepel. Laat volledig afkoelen.

  7. Bereiding op de barbecue (5 min.)
  8. Rooster de partjes mango 1 à 2 min. aan elke kant.

  9. Afwerking:
  10. Verdeel de Griekse yoghurt over de borden. Schik er de partjes mango op en bestrooi met de zoete quinoa en de fijngesneden munt. Besprenkel met limoensap.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 150 kcal
Vet 0.6 g
Koolhydraat 30.3 g
Eiwit 5.8 g

Bekijk het recept digitaal