Geitenkaastoast met gerookte heilbot
Geitenkaastoast met gerookte heilbot

Geitenkaastoast met gerookte heilbot

Voorgerecht
10 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 59 kcal
Vet 2.8 g
Koolhydraat 4.7 g
Eiwit 3.4 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Rooster de sneetjes brood in de broodrooster. Steek met een vorm 10 gelijke stukken uit het brood, of snij in gelijke vierkantjes of rechthoekjes.

  3. Snipper het bieslook fijn en meng onder de geitenkaas. Breng op smaak met peper en zout.

  4. Snij de sneetjes gerookte heilbot in 10 gelijke stukjes.

  5. Smeer de geitenkaas op de toasts en leg er een stukje gerookte heilbot op. Garneer met een mespunt lompviseitjes.

Tip

- Voor een groot gezelschap of bij tijdgebrek kan u de zelf gekruide geitenkaas vervangen door kant-en-klare kruidenkaas. - Serveer deze toasts als voorgerecht. Snij daarvoor elk sneetje brood in 2 gelijke driehoeken. Besmeer met de geitenkaas en garneer met in reepjes gesneden gerookte heilbot en een mespunt lompviseitjes. Leg 2 driehoekjes op elk bord en geef er gemengde scheuten, tuinkers, waterkers of rucola bij.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Rooster de sneetjes brood in de broodrooster. Steek met een vorm 10 gelijke stukken uit het brood, of snij in gelijke vierkantjes of rechthoekjes.

  3. Snipper het bieslook fijn en meng onder de geitenkaas. Breng op smaak met peper en zout.

  4. Snij de sneetjes gerookte heilbot in 10 gelijke stukjes.

  5. Smeer de geitenkaas op de toasts en leg er een stukje gerookte heilbot op. Garneer met een mespunt lompviseitjes.

Tip

- Voor een groot gezelschap of bij tijdgebrek kan u de zelf gekruide geitenkaas vervangen door kant-en-klare kruidenkaas. - Serveer deze toasts als voorgerecht. Snij daarvoor elk sneetje brood in 2 gelijke driehoeken. Besmeer met de geitenkaas en garneer met in reepjes gesneden gerookte heilbot en een mespunt lompviseitjes. Leg 2 driehoekjes op elk bord en geef er gemengde scheuten, tuinkers, waterkers of rucola bij.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 59 kcal
Vet 2.8 g
Koolhydraat 4.7 g
Eiwit 3.4 g

Bekijk het recept digitaal