- Bewaar

- Bewaar
Geitenkaastoast met gerookte heilbot
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Rooster de sneetjes brood in de broodrooster. Steek met een vorm 10 gelijke stukken uit het brood, of snij in gelijke vierkantjes of rechthoekjes.
-
Snipper het bieslook fijn en meng onder de geitenkaas. Breng op smaak met peper en zout.
-
Snij de sneetjes gerookte heilbot in 10 gelijke stukjes.
-
Smeer de geitenkaas op de toasts en leg er een stukje gerookte heilbot op. Garneer met een mespunt lompviseitjes.
- Voor een groot gezelschap of bij tijdgebrek kan u de zelf gekruide geitenkaas vervangen door kant-en-klare kruidenkaas. - Serveer deze toasts als voorgerecht. Snij daarvoor elk sneetje brood in 2 gelijke driehoeken. Besmeer met de geitenkaas en garneer met in reepjes gesneden gerookte heilbot en een mespunt lompviseitjes. Leg 2 driehoekjes op elk bord en geef er gemengde scheuten, tuinkers, waterkers of rucola bij.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Rooster de sneetjes brood in de broodrooster. Steek met een vorm 10 gelijke stukken uit het brood, of snij in gelijke vierkantjes of rechthoekjes.
-
Snipper het bieslook fijn en meng onder de geitenkaas. Breng op smaak met peper en zout.
-
Snij de sneetjes gerookte heilbot in 10 gelijke stukjes.
-
Smeer de geitenkaas op de toasts en leg er een stukje gerookte heilbot op. Garneer met een mespunt lompviseitjes.
- Voor een groot gezelschap of bij tijdgebrek kan u de zelf gekruide geitenkaas vervangen door kant-en-klare kruidenkaas. - Serveer deze toasts als voorgerecht. Snij daarvoor elk sneetje brood in 2 gelijke driehoeken. Besmeer met de geitenkaas en garneer met in reepjes gesneden gerookte heilbot en een mespunt lompviseitjes. Leg 2 driehoekjes op elk bord en geef er gemengde scheuten, tuinkers, waterkers of rucola bij.