In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Bereiding:
Meng 1 eetl. bloem met 3 eetl. paneermeel. Breng op smaak met de naaldjes van 1/2 takje verse rozemarijn, peper en zout.
Snij 1 camembert van 250 g in 12 gelijke punten.
Dompel de stukjes camembert eerst in 1 losgeklopt ei en dan in het gekruide paneermeel. Druk goed aan zodat de kaasjes volledig bedekt zijn. Zet ± 1 u. in de koelkast.
Verhit 3 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de kaasjes 2 min. aan elke kant goudbruin.
Bereiding
Bereiding
Kookstand
In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Bereiding:
Meng 1 eetl. bloem met 3 eetl. paneermeel. Breng op smaak met de naaldjes van 1/2 takje verse rozemarijn, peper en zout.
Snij 1 camembert van 250 g in 12 gelijke punten.
Dompel de stukjes camembert eerst in 1 losgeklopt ei en dan in het gekruide paneermeel. Druk goed aan zodat de kaasjes volledig bedekt zijn. Zet ± 1 u. in de koelkast.
Verhit 3 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de kaasjes 2 min. aan elke kant goudbruin.