Gepaneerde kaasjes met rozemarijn
Gepaneerde kaasjes met rozemarijn

Gepaneerde kaasjes met rozemarijn

Aperitiefhapje
12 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Meng 1 eetl. bloem met 3 eetl. paneermeel. Breng op smaak met de naaldjes van 1/2 takje verse rozemarijn, peper en zout.

  3. Snij 1 camembert van 250 g in 12 gelijke punten.

  4. Dompel de stukjes camembert eerst in 1 losgeklopt ei en dan in het gekruide paneermeel. Druk goed aan zodat de kaasjes volledig bedekt zijn. Zet ± 1 u. in de koelkast.

  5. Verhit 3 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de kaasjes 2 min. aan elke kant goudbruin.

  • Bereiding

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Meng 1 eetl. bloem met 3 eetl. paneermeel. Breng op smaak met de naaldjes van 1/2 takje verse rozemarijn, peper en zout.

  3. Snij 1 camembert van 250 g in 12 gelijke punten.

  4. Dompel de stukjes camembert eerst in 1 losgeklopt ei en dan in het gekruide paneermeel. Druk goed aan zodat de kaasjes volledig bedekt zijn. Zet ± 1 u. in de koelkast.

  5. Verhit 3 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de kaasjes 2 min. aan elke kant goudbruin.

Bekijk het recept digitaal