In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Bereiding:
Laat 1 diepgevroren kabeljauwhaasje (Kelvin) oppervlakkig ontdooien en dep goed droog of gebruik 1 kabeljauwfilet (versmarkt).
Maak de dipsaus: snipper 2 lente-uitjes, 12 takjes peterselie, 12 sprietjes bieslook en 1 teentje knoflook fijn. Meng onder 6 eetl. verse kaas (plattekaas). Kruid met peper en zout.
Snij de vis in 12 gelijke stukken.
Klop 2 eieren los en kruid met peper en zout.
Wentel de kabeljauwstukjes eerst in 3 eetl. bloem, dan in een losgeklopt ei en ten slotte in 6 eetl. panko (Japans paneermeel).
Verhit 2 eetl. olijfolie in een pan en bak de stukjes vis aan alle kanten gedurende 4 à 5 min.
Steek elk stukje vis op een prikkertje en serveer met de kruidendip.
Bereiding
Bereiding
Kookstand
In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Bereiding:
Laat 1 diepgevroren kabeljauwhaasje (Kelvin) oppervlakkig ontdooien en dep goed droog of gebruik 1 kabeljauwfilet (versmarkt).
Maak de dipsaus: snipper 2 lente-uitjes, 12 takjes peterselie, 12 sprietjes bieslook en 1 teentje knoflook fijn. Meng onder 6 eetl. verse kaas (plattekaas). Kruid met peper en zout.
Snij de vis in 12 gelijke stukken.
Klop 2 eieren los en kruid met peper en zout.
Wentel de kabeljauwstukjes eerst in 3 eetl. bloem, dan in een losgeklopt ei en ten slotte in 6 eetl. panko (Japans paneermeel).
Verhit 2 eetl. olijfolie in een pan en bak de stukjes vis aan alle kanten gedurende 4 à 5 min.
Steek elk stukje vis op een prikkertje en serveer met de kruidendip.