- Bewaar

- Bewaar
Gevogeltegyros met Thaise rijst en gestoofde groenten
Onze drankensuggesties
Bier La Cambre IPA Blond abdijbier Wijn Vignerons Laudun-Chusclan 'Bastion du Colombier'
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snipper de rode ui en de peterselie fijn.
-
Snij de ongeschilde courgettes in de lengte in 2 en dan in halvemaantjes van 1/2 cm.
-
Snij de venkel in de lengte in 4. Verwijder de harde kern en snij de rest in heel fijne reepjes.
-
Bereiding:
-
(20 min.)
-
Kook de rijst gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een kookpot en stoof de venkel 5 min.
-
Voeg de courgetteblokjes toe en kruid met peper en zout. Laat nog 10 min. garen.
-
Rooster intussen de pijnboompitten goudbruin in een pan met antiaanbaklaag zonder vetstof. Haal uit de pan en zet opzij.
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in dezelfde pan en roerbak de gevogeltegyros 5 à 7 min.
-
Afwerking:
-
Verdeel de rijst en de gyros over de borden. Geef er de gestoofde groenten bij. Werk af met rode ui, peterselie en pijnboompitten.
Onze drankensuggesties
Bier La Cambre IPA Blond abdijbier Wijn Vignerons Laudun-Chusclan 'Bastion du Colombier'
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snipper de rode ui en de peterselie fijn.
-
Snij de ongeschilde courgettes in de lengte in 2 en dan in halvemaantjes van 1/2 cm.
-
Snij de venkel in de lengte in 4. Verwijder de harde kern en snij de rest in heel fijne reepjes.
-
Bereiding:
-
(20 min.)
-
Kook de rijst gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een kookpot en stoof de venkel 5 min.
-
Voeg de courgetteblokjes toe en kruid met peper en zout. Laat nog 10 min. garen.
-
Rooster intussen de pijnboompitten goudbruin in een pan met antiaanbaklaag zonder vetstof. Haal uit de pan en zet opzij.
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in dezelfde pan en roerbak de gevogeltegyros 5 à 7 min.
-
Afwerking:
-
Verdeel de rijst en de gyros over de borden. Geef er de gestoofde groenten bij. Werk af met rode ui, peterselie en pijnboompitten.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier La Cambre IPA Blond abdijbier Wijn Vignerons Laudun-Chusclan 'Bastion du Colombier'