- Bewaar

- Bewaar
Gevuld runderfiletrolletje
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Snij de paprika in reepjes. Hak de rucola grof.
-
Verhit de olijfolie in een pan en bak de paprikareepjes 5 min. Blus met de sherryazijn en kruid naar smaak met peper, zout en Italiaanse kruidenmix. Laat afkoelen.
-
Rooster ondertussen de pijnboompitten goudbruin in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof. Meng met de grof gehakte rucola en de paprikareepjes.
-
Verdeel de paprikamengeling over de sneetjes gerookte runderfi let. Rol op en steek eventueel vast met een cocktailprikker.
-
Afwerking:
-
Serveer als voorgerecht op elk bord 3 rolletjes en geef er wat brood bij.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Snij de paprika in reepjes. Hak de rucola grof.
-
Verhit de olijfolie in een pan en bak de paprikareepjes 5 min. Blus met de sherryazijn en kruid naar smaak met peper, zout en Italiaanse kruidenmix. Laat afkoelen.
-
Rooster ondertussen de pijnboompitten goudbruin in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof. Meng met de grof gehakte rucola en de paprikareepjes.
-
Verdeel de paprikamengeling over de sneetjes gerookte runderfi let. Rol op en steek eventueel vast met een cocktailprikker.
-
Afwerking:
-
Serveer als voorgerecht op elk bord 3 rolletjes en geef er wat brood bij.