Gevuld runderfiletrolletje
Gevuld runderfiletrolletje

Gevuld runderfiletrolletje

20 min.
Aperitiefhapje
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 141 kcal
Vet 9.7 g
Koolhydraat 2.1 g
Eiwit 10.3 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Snij de paprika in reepjes. Hak de rucola grof.

  3. Verhit de olijfolie in een pan en bak de paprikareepjes 5 min. Blus met de sherryazijn en kruid naar smaak met peper, zout en Italiaanse kruidenmix. Laat afkoelen.

  4. Rooster ondertussen de pijnboompitten goudbruin in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof. Meng met de grof gehakte rucola en de paprikareepjes.

  5. Verdeel de paprikamengeling over de sneetjes gerookte runderfi let. Rol op en steek eventueel vast met een cocktailprikker.

  6. Afwerking:
  7. Serveer als voorgerecht op elk bord 3 rolletjes en geef er wat brood bij.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Snij de paprika in reepjes. Hak de rucola grof.

  3. Verhit de olijfolie in een pan en bak de paprikareepjes 5 min. Blus met de sherryazijn en kruid naar smaak met peper, zout en Italiaanse kruidenmix. Laat afkoelen.

  4. Rooster ondertussen de pijnboompitten goudbruin in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof. Meng met de grof gehakte rucola en de paprikareepjes.

  5. Verdeel de paprikamengeling over de sneetjes gerookte runderfi let. Rol op en steek eventueel vast met een cocktailprikker.

  6. Afwerking:
  7. Serveer als voorgerecht op elk bord 3 rolletjes en geef er wat brood bij.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 141 kcal
Vet 9.7 g
Koolhydraat 2.1 g
Eiwit 10.3 g

Bekijk het recept digitaal