- Bewaar

- Bewaar
Gevulde cannelloni met kippengehakt en venkelsaus
Onze drankensuggesties
Bier Keizer Karel Ommegang Wijn Salice Salentino D.O.C. - Masseria del Fauno - Puglia - Italië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Snij de venkelknol in 2 en verwijder de harde kern. Snij in blokjes van 1 cm.
-
Snipper het knoflook en de uien fijn.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika en snij in blokjes van 1 cm.
-
Snij de korst van de cambozola en snij de kaas in stukjes.
-
Bereiding:
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de fijngesnipperde ui en het knoflook glazig.
-
Voeg de blokjes paprika toe en roerbak 5 min.
-
Voeg het gehakt toe en maak los met een vork. Bak ± 10 min. gaar.
-
Verhit ondertussen 2 eetl. olijfolie in een kookpot en stoof de blokjes venkel 10 min. beetgaar.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Meng de ricotta onder het gehakt en kruid met de cayennepeper, zout en de rozemarijn. Vul de cannelloni met de gehaktmengeling.
-
Smelt de boter in een kookpot en roer de bloem er met een klopper onder. Laat even drogen op het vuur. Voeg beetje bij beetje en al roerend de koude melk toe. Laat pruttelen tot de saus mooi gebonden is.
-
Voeg de stukjes cambozola toe en kruid met nootmuskaat en peper. Breng op smaak met het citroensap en meng er de blokjes venkel onder.
-
Verdeel wat venkelsaus over een ovenschaal en schik er de gevulde cannelloni op. Giet er de rest van de venkelsaus over en bestrooi met de panko.
-
Zet 30 min. in de voorverwarmde oven. Zet de laatste min. de grill aan tot de panko mooi goudbruin kleurt.
-
Afwerking:
-
Serveer met een stukje brood.
Onze drankensuggesties
Bier Keizer Karel Ommegang Wijn Salice Salentino D.O.C. - Masseria del Fauno - Puglia - Italië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Snij de venkelknol in 2 en verwijder de harde kern. Snij in blokjes van 1 cm.
-
Snipper het knoflook en de uien fijn.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika en snij in blokjes van 1 cm.
-
Snij de korst van de cambozola en snij de kaas in stukjes.
-
Bereiding:
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de fijngesnipperde ui en het knoflook glazig.
-
Voeg de blokjes paprika toe en roerbak 5 min.
-
Voeg het gehakt toe en maak los met een vork. Bak ± 10 min. gaar.
-
Verhit ondertussen 2 eetl. olijfolie in een kookpot en stoof de blokjes venkel 10 min. beetgaar.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Meng de ricotta onder het gehakt en kruid met de cayennepeper, zout en de rozemarijn. Vul de cannelloni met de gehaktmengeling.
-
Smelt de boter in een kookpot en roer de bloem er met een klopper onder. Laat even drogen op het vuur. Voeg beetje bij beetje en al roerend de koude melk toe. Laat pruttelen tot de saus mooi gebonden is.
-
Voeg de stukjes cambozola toe en kruid met nootmuskaat en peper. Breng op smaak met het citroensap en meng er de blokjes venkel onder.
-
Verdeel wat venkelsaus over een ovenschaal en schik er de gevulde cannelloni op. Giet er de rest van de venkelsaus over en bestrooi met de panko.
-
Zet 30 min. in de voorverwarmde oven. Zet de laatste min. de grill aan tot de panko mooi goudbruin kleurt.
-
Afwerking:
-
Serveer met een stukje brood.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Keizer Karel Ommegang Wijn Salice Salentino D.O.C. - Masseria del Fauno - Puglia - Italië