In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Bereiding:
Pel de eieren, snij ze doormidden en verwijder de dooiers. Meng de eidooiers met 2 eetl. mayonaise, 1 koffiel. kappertjes, 1 koffiel. Provençaalse kruiden, peper en zout.
Vul de eieren met die mengeling en duw voorzichtig een groene olijf in de vulling.
Bereiding
Voedingswaarden
Bereiding
Kookstand
In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Bereiding:
Pel de eieren, snij ze doormidden en verwijder de dooiers. Meng de eidooiers met 2 eetl. mayonaise, 1 koffiel. kappertjes, 1 koffiel. Provençaalse kruiden, peper en zout.
Vul de eieren met die mengeling en duw voorzichtig een groene olijf in de vulling.