Gevulde eieren
Gevulde eieren

Gevulde eieren

5 min.
Aperitiefhapje
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 169 kcal
Vet 15.4 g
Koolhydraat 1.2 g
Eiwit 6.4 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Pel de eieren, snij ze doormidden en verwijder de dooiers. Meng de eidooiers met 2 eetl. mayonaise, 1 koffiel. kappertjes, 1 koffiel. Provençaalse kruiden, peper en zout.

  3. Vul de eieren met die mengeling en duw voorzichtig een groene olijf in de vulling.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Pel de eieren, snij ze doormidden en verwijder de dooiers. Meng de eidooiers met 2 eetl. mayonaise, 1 koffiel. kappertjes, 1 koffiel. Provençaalse kruiden, peper en zout.

  3. Vul de eieren met die mengeling en duw voorzichtig een groene olijf in de vulling.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 169 kcal
Vet 15.4 g
Koolhydraat 1.2 g
Eiwit 6.4 g

Bekijk het recept digitaal