Gevulde krieltjes
Gevulde krieltjes

Gevulde krieltjes

Aperitiefhapje
12 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Snij 12 krielaardappelen in de lengte in 2 en kook gaar. Lepel er het kruim uit. Meng met 125 g zure room en kruid met zwarte peper en zout. Meng 90 g zalmsnippers en 1/4 plantje fijngesnipperde dille onder de aardappel met de zure room. Vul er de halve aardappelen mee en werk af met de rest van de zalmsnippers en dille.

  • Bereiding

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Snij 12 krielaardappelen in de lengte in 2 en kook gaar. Lepel er het kruim uit. Meng met 125 g zure room en kruid met zwarte peper en zout. Meng 90 g zalmsnippers en 1/4 plantje fijngesnipperde dille onder de aardappel met de zure room. Vul er de halve aardappelen mee en werk af met de rest van de zalmsnippers en dille.

Bekijk het recept digitaal