- Bewaar

- Bewaar
Gevulde miniwraps
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Maak alle witloofblaadjes los.
-
Verhit de olijfolie in een pan en bak de witloofblaadjes goudbruin aan beide kanten. Kruid met peper en zout.
-
Laat even uitlekken op keukenpapier.
-
Bereiding:
-
Leg de sneetjes kaas naast elkaar op de wrap.
-
Leg er de sneetjes gekookte ham op, gevolgd door de gebakken witloofblaadjes.
-
Rol de wrap strak op en zet 7 à 10 min. in een op 200 °C voorverwarmde oven.
-
Afwerking:
-
Steek om de centimeter een cocktailprikker in de opgerolde wrap en snij tussen de prikkers in hapklare hapjes.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Maak alle witloofblaadjes los.
-
Verhit de olijfolie in een pan en bak de witloofblaadjes goudbruin aan beide kanten. Kruid met peper en zout.
-
Laat even uitlekken op keukenpapier.
-
Bereiding:
-
Leg de sneetjes kaas naast elkaar op de wrap.
-
Leg er de sneetjes gekookte ham op, gevolgd door de gebakken witloofblaadjes.
-
Rol de wrap strak op en zet 7 à 10 min. in een op 200 °C voorverwarmde oven.
-
Afwerking:
-
Steek om de centimeter een cocktailprikker in de opgerolde wrap en snij tussen de prikkers in hapklare hapjes.