Gevulde miniwraps
Gevulde miniwraps

Gevulde miniwraps

Aperitiefhapje
15 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 44 kcal
Vet 2.5 g
Koolhydraat 2.4 g
Eiwit 3 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Maak alle witloofblaadjes los.

  3. Verhit de olijfolie in een pan en bak de witloofblaadjes goudbruin aan beide kanten. Kruid met peper en zout.

  4. Laat even uitlekken op keukenpapier.

  5. Bereiding:
  6. Leg de sneetjes kaas naast elkaar op de wrap.

  7. Leg er de sneetjes gekookte ham op, gevolgd door de gebakken witloofblaadjes.

  8. Rol de wrap strak op en zet 7 à 10 min. in een op 200 °C voorverwarmde oven.

  9. Afwerking:
  10. Steek om de centimeter een cocktailprikker in de opgerolde wrap en snij tussen de prikkers in hapklare hapjes.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Maak alle witloofblaadjes los.

  3. Verhit de olijfolie in een pan en bak de witloofblaadjes goudbruin aan beide kanten. Kruid met peper en zout.

  4. Laat even uitlekken op keukenpapier.

  5. Bereiding:
  6. Leg de sneetjes kaas naast elkaar op de wrap.

  7. Leg er de sneetjes gekookte ham op, gevolgd door de gebakken witloofblaadjes.

  8. Rol de wrap strak op en zet 7 à 10 min. in een op 200 °C voorverwarmde oven.

  9. Afwerking:
  10. Steek om de centimeter een cocktailprikker in de opgerolde wrap en snij tussen de prikkers in hapklare hapjes.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 44 kcal
Vet 2.5 g
Koolhydraat 2.4 g
Eiwit 3 g

Bekijk het recept digitaal