- Bewaar

- Bewaar
Gevulde tomaten met gehakt en feta
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Snij het hoedje van 4 tomaten en hol ze uit met een lepel. Snij het uitgelepelde vruchtvlees in blokjes en verwijder de pitjes.
-
Snij de feta in kleine blokjes (± 0,5 cm) en snipper het knoflookteentje fijn.
-
Meng de feta en de knoflook met het gehakt en vul er de tomaten mee.
-
Schik de gevulde tomaten in een ovenschotel en zet het hoedje er weer op. Strooi er wat oregano over en schuif in de voorverwarmde oven op 225 °C gedurende 20 à 25 min.
-
Intussen bereidt u de pasta. Breng een ruime pan lichtgezouten water aan de kook en doe er de pasta en de in reepjes gesneden paprika in. Laat 8 à 10 min. koken.
-
Pel de overgebleven tomaat. Verwijder de pitjes en snij het vruchtvlees in blokjes. Doe ze bij het uitgelepelde vruchtvlees van de andere tomaten.
-
Giet de pasta af, laat uitlekken en meng met de tomatenstukjes.
-
Afwerking:
-
Dien onmiddellijk op.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Snij het hoedje van 4 tomaten en hol ze uit met een lepel. Snij het uitgelepelde vruchtvlees in blokjes en verwijder de pitjes.
-
Snij de feta in kleine blokjes (± 0,5 cm) en snipper het knoflookteentje fijn.
-
Meng de feta en de knoflook met het gehakt en vul er de tomaten mee.
-
Schik de gevulde tomaten in een ovenschotel en zet het hoedje er weer op. Strooi er wat oregano over en schuif in de voorverwarmde oven op 225 °C gedurende 20 à 25 min.
-
Intussen bereidt u de pasta. Breng een ruime pan lichtgezouten water aan de kook en doe er de pasta en de in reepjes gesneden paprika in. Laat 8 à 10 min. koken.
-
Pel de overgebleven tomaat. Verwijder de pitjes en snij het vruchtvlees in blokjes. Doe ze bij het uitgelepelde vruchtvlees van de andere tomaten.
-
Giet de pasta af, laat uitlekken en meng met de tomatenstukjes.
-
Afwerking:
-
Dien onmiddellijk op.