- Bewaar

- Bewaar
Gewokte gamba's met peultjes
Onze drankensuggesties
Wijn Mâcon-Villages A.C. Cave de Viré
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Leg de diepgevroren gamba's 2 min. in heet water en pel ze.
-
Snij de selder in fijne reepjes.
-
Snipper de knoflook, het sjalotje en de dille fijn.
-
Kook de voorgekookte tarwegraantjes in gezouten water (kooktijd: zie verpakking).
-
Bereiding:
-
Wok de knoflook, het sjalotje, de selder en de peultjes in 1 eetl. olijfolie gedurende 1 à 2 min.
-
Voeg de tomatenpassata en het verkruimelde visbouillonblokje toe.
-
Doe de gemalen kokosnoot en de gamba's erbij en kruid met kerrie, peper en zout.
-
Laat 5 min. sudderen met deksel (voeg eventueel wat water toe).
-
Voeg de room en de gesnipperde dille toe.
-
Afwerking:
-
Schep in individuele schaaltjes, samen met 1 eetl. voorgekookte tarwegraantjes per potje.
Onze drankensuggesties
Wijn Mâcon-Villages A.C. Cave de Viré
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Leg de diepgevroren gamba's 2 min. in heet water en pel ze.
-
Snij de selder in fijne reepjes.
-
Snipper de knoflook, het sjalotje en de dille fijn.
-
Kook de voorgekookte tarwegraantjes in gezouten water (kooktijd: zie verpakking).
-
Bereiding:
-
Wok de knoflook, het sjalotje, de selder en de peultjes in 1 eetl. olijfolie gedurende 1 à 2 min.
-
Voeg de tomatenpassata en het verkruimelde visbouillonblokje toe.
-
Doe de gemalen kokosnoot en de gamba's erbij en kruid met kerrie, peper en zout.
-
Laat 5 min. sudderen met deksel (voeg eventueel wat water toe).
-
Voeg de room en de gesnipperde dille toe.
-
Afwerking:
-
Schep in individuele schaaltjes, samen met 1 eetl. voorgekookte tarwegraantjes per potje.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Mâcon-Villages A.C. Cave de Viré