Gewokte vis met groenten en pijnboompitten
Gewokte vis met groenten en pijnboompitten

Gewokte vis met groenten en pijnboompitten

20 min.
Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 494 kcal
Vet 20.9 g
Koolhydraat 36.2 g
Eiwit 34.2 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (5 min.)

  3. Meng de diepgevroren stukjes vis met het paprikapoeder, het citroensap en de olijfolie met basilicum in een brede schaal.

  4. Snipper de basilicumblaadjes fijn.

  5. Bereiding:
  6. Verhit een wok zonder vetstof en rooster de pijnboompitten goudbruin. Haal uit de wok.

  7. Verhit de rijstolie in de wok en roerbak de blokjes vis 4 min. Kruid met peper en zout. Schep uit de wok.

  8. Roerbak de diepgevroren wokgroenten 4 min. in de wok. Kruid met peper en zout.

  9. Kook intussen de noedels gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.

  10. Voeg de blokjes vis opnieuw toe aan de wok en strooi er het fijngesnipperde basilicum over. Laat al roerend nog 1 min. opwarmen.

  11. Afwerking:
  12. Bestrooi de wokschotel met de geroosterde pijnboompitten en geef er de noedels bij.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (5 min.)

  3. Meng de diepgevroren stukjes vis met het paprikapoeder, het citroensap en de olijfolie met basilicum in een brede schaal.

  4. Snipper de basilicumblaadjes fijn.

  5. Bereiding:
  6. Verhit een wok zonder vetstof en rooster de pijnboompitten goudbruin. Haal uit de wok.

  7. Verhit de rijstolie in de wok en roerbak de blokjes vis 4 min. Kruid met peper en zout. Schep uit de wok.

  8. Roerbak de diepgevroren wokgroenten 4 min. in de wok. Kruid met peper en zout.

  9. Kook intussen de noedels gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.

  10. Voeg de blokjes vis opnieuw toe aan de wok en strooi er het fijngesnipperde basilicum over. Laat al roerend nog 1 min. opwarmen.

  11. Afwerking:
  12. Bestrooi de wokschotel met de geroosterde pijnboompitten en geef er de noedels bij.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 494 kcal
Vet 20.9 g
Koolhydraat 36.2 g
Eiwit 34.2 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Bier Brugs Witbier Wijn Casa Mayor Chardonnay Old Vines Colchagua Valley Chili

Bekijk het recept digitaal