- Bewaar

- Bewaar
Granita van pompelmoes en campari
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(5 min.)
-
Pers de pompelmoezen en limoen.
-
Bereiding:
-
Breng 4 dl water met de suiker aan de kook en laat een paar min. zachtjes pruttelen. Haal van het vuur en laat afkoelen.
-
Meng er het pompelmoes- en limoensap en de campari onder.
-
Giet in een afsluitbaar doosje en zet in de diepvries.
-
Haal na 1 u. uit de diepvries en roer goed dooreen met een vork, zodat alle ijskristallen loskomen. Zet daarna weer in de diepvries. Doe dit nog 3 keer, om het uur.
-
Afwerking:
-
Serveer in aparte glaasjes. Voeg er net voor het opdienen eventueel een scheutje cava of prosecco aan toe. Ideaal als licht dessert na een stevige maaltijd.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(5 min.)
-
Pers de pompelmoezen en limoen.
-
Bereiding:
-
Breng 4 dl water met de suiker aan de kook en laat een paar min. zachtjes pruttelen. Haal van het vuur en laat afkoelen.
-
Meng er het pompelmoes- en limoensap en de campari onder.
-
Giet in een afsluitbaar doosje en zet in de diepvries.
-
Haal na 1 u. uit de diepvries en roer goed dooreen met een vork, zodat alle ijskristallen loskomen. Zet daarna weer in de diepvries. Doe dit nog 3 keer, om het uur.
-
Afwerking:
-
Serveer in aparte glaasjes. Voeg er net voor het opdienen eventueel een scheutje cava of prosecco aan toe. Ideaal als licht dessert na een stevige maaltijd.