- Bewaar

- Bewaar
Griezelige pompoentjes
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
30 min.
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Schil de appelen en snij in blokjes. Meng er het citroensap en de kaneel onder. Smelt de boter in een steelpannetje en stoof de appelen 5 min.
-
Snij 4 pompoenvormpjes uit elke rol bladerdeeg (dat gaat makkelijk met een papieren vormpje) en snij uit de helft ogen en een mond. Klop het ei los. Verdeel de appelen over de vormpjes zonder uitgesneden gezicht en bestrijk de randen met het ei. Leg er het bladerdeeg met het gezicht op en druk zachtjes aan.
-
Besmeer de bovenkanten met het ei en bestrooi met de suiker. Zet 15 min. in de voorverwarmde oven.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
30 min.
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Schil de appelen en snij in blokjes. Meng er het citroensap en de kaneel onder. Smelt de boter in een steelpannetje en stoof de appelen 5 min.
-
Snij 4 pompoenvormpjes uit elke rol bladerdeeg (dat gaat makkelijk met een papieren vormpje) en snij uit de helft ogen en een mond. Klop het ei los. Verdeel de appelen over de vormpjes zonder uitgesneden gezicht en bestrijk de randen met het ei. Leg er het bladerdeeg met het gezicht op en druk zachtjes aan.
-
Besmeer de bovenkanten met het ei en bestrooi met de suiker. Zet 15 min. in de voorverwarmde oven.