- Bewaar

- Bewaar
Grissiniglaasje met avocadomousse en Ardense filet
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Snij het vruchtvlees van de avocado's in grote stukken en doe in een mengkom.
-
Pers de halve limoen en giet het sap over de avocado's.
-
Snij de kerstomaten in 4.
-
Hou 6 grissini opzij en breek de rest in stukken. Plet ze (dat gaat makkelijk als u ze in een plastic zak steekt en erover rolt met een deegrol of glazen fles).
-
Breek de 6 opzijgehouden grissini in 2 en wikkel er telkens 1 sneetje Ardense filet rond.
-
Bereiding:
-
Voeg de roomkaas toe aan de avocado's en mix met de staafmixer tot een glad mengsel. Kruid met peper en zout.
-
Doe de geplette grissini in een kom en meng ze met de zachte boter.
-
Verdeel het grissinimengsel over 12 glaasjes en lepel er de avocadomousse over. Verdeel er de stukjes kerstomaat over.
-
Zet in elk glaasje een grissini met ham.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Snij het vruchtvlees van de avocado's in grote stukken en doe in een mengkom.
-
Pers de halve limoen en giet het sap over de avocado's.
-
Snij de kerstomaten in 4.
-
Hou 6 grissini opzij en breek de rest in stukken. Plet ze (dat gaat makkelijk als u ze in een plastic zak steekt en erover rolt met een deegrol of glazen fles).
-
Breek de 6 opzijgehouden grissini in 2 en wikkel er telkens 1 sneetje Ardense filet rond.
-
Bereiding:
-
Voeg de roomkaas toe aan de avocado's en mix met de staafmixer tot een glad mengsel. Kruid met peper en zout.
-
Doe de geplette grissini in een kom en meng ze met de zachte boter.
-
Verdeel het grissinimengsel over 12 glaasjes en lepel er de avocadomousse over. Verdeel er de stukjes kerstomaat over.
-
Zet in elk glaasje een grissini met ham.