- Bewaar

- Bewaar
Groentesoep met vis
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
Snij de wortel in kleine stukjes.
-
Snipper het sjalotje fijn.
-
Maak de groentesoep (zie recept `Groentesoep').
-
Bereiding:
-
Smelt de boter in een kookpan en stoof de sjalot en wortel. Dek af en laat gedurende 5 min. stoven op een zacht vuur.
-
Voeg 2 dl kreeftensoep en 2 dl water toe aan de groentjes en laat even koken.
-
Breng op smaak met cayennepeper en doe er de garnalen en verse blaadjes tijm bij. Laat niet meer koken, anders worden de garnalen taai.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
Snij de wortel in kleine stukjes.
-
Snipper het sjalotje fijn.
-
Maak de groentesoep (zie recept `Groentesoep').
-
Bereiding:
-
Smelt de boter in een kookpan en stoof de sjalot en wortel. Dek af en laat gedurende 5 min. stoven op een zacht vuur.
-
Voeg 2 dl kreeftensoep en 2 dl water toe aan de groentjes en laat even koken.
-
Breng op smaak met cayennepeper en doe er de garnalen en verse blaadjes tijm bij. Laat niet meer koken, anders worden de garnalen taai.