Groentesoep met vis
Groentesoep met vis

Groentesoep met vis

40 min.
Soep
6 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 100 kcal
Vet 5.3 g
Koolhydraat 8.5 g
Eiwit 4.6 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.

  2. Voorbereiding:
  3. Snij de wortel in kleine stukjes.

  4. Snipper het sjalotje fijn.

  5. Maak de groentesoep (zie recept `Groentesoep').

  6. Bereiding:
  7. Smelt de boter in een kookpan en stoof de sjalot en wortel. Dek af en laat gedurende 5 min. stoven op een zacht vuur.

  8. Voeg 2 dl kreeftensoep en 2 dl water toe aan de groentjes en laat even koken.

  9. Breng op smaak met cayennepeper en doe er de garnalen en verse blaadjes tijm bij. Laat niet meer koken, anders worden de garnalen taai.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.

  2. Voorbereiding:
  3. Snij de wortel in kleine stukjes.

  4. Snipper het sjalotje fijn.

  5. Maak de groentesoep (zie recept `Groentesoep').

  6. Bereiding:
  7. Smelt de boter in een kookpan en stoof de sjalot en wortel. Dek af en laat gedurende 5 min. stoven op een zacht vuur.

  8. Voeg 2 dl kreeftensoep en 2 dl water toe aan de groentjes en laat even koken.

  9. Breng op smaak met cayennepeper en doe er de garnalen en verse blaadjes tijm bij. Laat niet meer koken, anders worden de garnalen taai.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 100 kcal
Vet 5.3 g
Koolhydraat 8.5 g
Eiwit 4.6 g

Bekijk het recept digitaal