- Bewaar

- Bewaar
Groentetortilla met geitenkaas en olijven
Onze drankensuggesties
Wijn Pinot Grigio Tiepolo D.O.C. Friuli-Grave - Italië Wijn Tarapaca Sauvignon Wit Chili
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de courgettes in kleine blokjes (vooraf schillen is niet nodig).
-
Verwijder de zaadjes en de witte zaadlijsten uit de paprika's en snij het vruchtvlees in kleine, korte reepjes.
-
Snij de kerstomaatjes middendoor.
-
Snij de geitenkaas in stukjes.
-
Dep de olijven droog.
-
Snipper het bieslook fijn.
-
Rits de tijm van de takjes.
-
Snipper de sjalot heel fijn.
-
Bereiding:
-
Klop de eieren los met de room, het paprikapoeder, het bieslook en de cayennepeper. Kruid met peper en zout.
-
Verhit de olijfolie in een brede braadpan met antiaanbaklaag. Roerbak er al roerend de sjalot in gedurende 1 min. Voeg de courgetteblokjes, de paprikareepjes, de Provençaalse kruiden en de oregano toe en bak nog 5 min. al roerend.
-
Matig het vuur en giet het eimengsel erover. Verdeel er de olijven, kerstomaatjes en geitenkaas over. Bak op een zacht vuurtje gedurende 30 min. tot het ei volledig gestold is.
-
Afwerking:
-
Bestrooi met de verse tijm en dien op met een gemengd slaatje en stokbrood.
Onze drankensuggesties
Wijn Pinot Grigio Tiepolo D.O.C. Friuli-Grave - Italië Wijn Tarapaca Sauvignon Wit Chili
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de courgettes in kleine blokjes (vooraf schillen is niet nodig).
-
Verwijder de zaadjes en de witte zaadlijsten uit de paprika's en snij het vruchtvlees in kleine, korte reepjes.
-
Snij de kerstomaatjes middendoor.
-
Snij de geitenkaas in stukjes.
-
Dep de olijven droog.
-
Snipper het bieslook fijn.
-
Rits de tijm van de takjes.
-
Snipper de sjalot heel fijn.
-
Bereiding:
-
Klop de eieren los met de room, het paprikapoeder, het bieslook en de cayennepeper. Kruid met peper en zout.
-
Verhit de olijfolie in een brede braadpan met antiaanbaklaag. Roerbak er al roerend de sjalot in gedurende 1 min. Voeg de courgetteblokjes, de paprikareepjes, de Provençaalse kruiden en de oregano toe en bak nog 5 min. al roerend.
-
Matig het vuur en giet het eimengsel erover. Verdeel er de olijven, kerstomaatjes en geitenkaas over. Bak op een zacht vuurtje gedurende 30 min. tot het ei volledig gestold is.
-
Afwerking:
-
Bestrooi met de verse tijm en dien op met een gemengd slaatje en stokbrood.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Pinot Grigio Tiepolo D.O.C. Friuli-Grave - Italië Wijn Tarapaca Sauvignon Wit Chili