Halloumisticks met skyr-geitenkaasdip
Halloumisticks met skyr-geitenkaasdip

Halloumisticks met skyr-geitenkaasdip

Aperitiefhapje
10 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (10 min.)

  3. Haal de pitjes uit de halve granaatappel.

  4. Snij de citroen in heel dunne schijfjes.

  5. Snij de blaadjes munt in dunne reepjes.

  6. Snij de halloumi in 10 reepjes.

  7. Bereiding:
  8. Verhit 2 eetl. olijfolie in een pan en bak de reepjes halloumi 2 min. goudbruin aan elke kant.

  9. Meng de skyr onder de geitenkaas en doe in een leuk dippotje. Besprenkel met 2 eetl. olijfolie en bestrooi met de granaatappelpitten en de munt. Werk af met de citroenschijfjes. Serveer met de halloumi.

Tip

- Vul uw aperoplank aan met verschillende groenten: radijzen, bloemkoolroosjes, tomaatjes in verschillende kleuren, staafjes komkommer, wortel, paprika ... - Werk af met andere tapenades en hummus.

  • Bereiding

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (10 min.)

  3. Haal de pitjes uit de halve granaatappel.

  4. Snij de citroen in heel dunne schijfjes.

  5. Snij de blaadjes munt in dunne reepjes.

  6. Snij de halloumi in 10 reepjes.

  7. Bereiding:
  8. Verhit 2 eetl. olijfolie in een pan en bak de reepjes halloumi 2 min. goudbruin aan elke kant.

  9. Meng de skyr onder de geitenkaas en doe in een leuk dippotje. Besprenkel met 2 eetl. olijfolie en bestrooi met de granaatappelpitten en de munt. Werk af met de citroenschijfjes. Serveer met de halloumi.

Tip

- Vul uw aperoplank aan met verschillende groenten: radijzen, bloemkoolroosjes, tomaatjes in verschillende kleuren, staafjes komkommer, wortel, paprika ... - Werk af met andere tapenades en hummus.

Bekijk het recept digitaal