- Bewaar

- Bewaar
Halloumisticks met skyr-geitenkaasdip
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Haal de pitjes uit de halve granaatappel.
-
Snij de citroen in heel dunne schijfjes.
-
Snij de blaadjes munt in dunne reepjes.
-
Snij de halloumi in 10 reepjes.
-
Bereiding:
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een pan en bak de reepjes halloumi 2 min. goudbruin aan elke kant.
-
Meng de skyr onder de geitenkaas en doe in een leuk dippotje. Besprenkel met 2 eetl. olijfolie en bestrooi met de granaatappelpitten en de munt. Werk af met de citroenschijfjes. Serveer met de halloumi.
- Vul uw aperoplank aan met verschillende groenten: radijzen, bloemkoolroosjes, tomaatjes in verschillende kleuren, staafjes komkommer, wortel, paprika ... - Werk af met andere tapenades en hummus.
-
Bereiding
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Haal de pitjes uit de halve granaatappel.
-
Snij de citroen in heel dunne schijfjes.
-
Snij de blaadjes munt in dunne reepjes.
-
Snij de halloumi in 10 reepjes.
-
Bereiding:
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een pan en bak de reepjes halloumi 2 min. goudbruin aan elke kant.
-
Meng de skyr onder de geitenkaas en doe in een leuk dippotje. Besprenkel met 2 eetl. olijfolie en bestrooi met de granaatappelpitten en de munt. Werk af met de citroenschijfjes. Serveer met de halloumi.
- Vul uw aperoplank aan met verschillende groenten: radijzen, bloemkoolroosjes, tomaatjes in verschillende kleuren, staafjes komkommer, wortel, paprika ... - Werk af met andere tapenades en hummus.