- Bewaar

- Bewaar
Hamburger op Aziatische wijze met chilidressing
Onze drankensuggesties
Bier Troubadour Magma Amberkleurige tripel IPA Wijn Salento I.G.T. `Masso Antico' Primitivo Appassito Puglia - Italië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10min.)
-
Snij de tomaat en de ongeschilde komkommer in fijne schijfjes.
-
Hak de koriander grof.
-
Snipper de lente-uitjes fijn.
-
Bereiding:
-
Meng de rauwkostmix met de lente-uitjes en de koriander. Breng op smaak met de rijstazijn, de sesamolie, de honing, peper en zout.
-
Maak een dressing met de yoghurt, de mayonaise en de chilisaus.
-
Verhit de olijfolie in een pan met antiaanbaklaag en bak de hamburgers 2 à 3 min. aan elke kant.
-
Verwarm intussen de hamburgerbroodjes (instructies: zie verpakking).
-
Doe de broodjes open en besmeer de onderste helft telkens met 1 koffiel. chilidressing. Leg er de hamburger op en bedek met de schijfjes tomaat en komkommer, een beetje van het rauwkostslaatje en wat slascheuten. Eindig met nog wat chilidressing.
-
Doe de rest van de slascheuten en het rauwkostslaatje in een slakom. Serveer met de burgers en de rest van de dressing.
Geen fan van koriander? Vervang hem door platte peterselie.De rijstazijn kan u vervangen door een fruitige azijn zoals frambozenazijn.
Onze drankensuggesties
Bier Troubadour Magma Amberkleurige tripel IPA Wijn Salento I.G.T. `Masso Antico' Primitivo Appassito Puglia - Italië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10min.)
-
Snij de tomaat en de ongeschilde komkommer in fijne schijfjes.
-
Hak de koriander grof.
-
Snipper de lente-uitjes fijn.
-
Bereiding:
-
Meng de rauwkostmix met de lente-uitjes en de koriander. Breng op smaak met de rijstazijn, de sesamolie, de honing, peper en zout.
-
Maak een dressing met de yoghurt, de mayonaise en de chilisaus.
-
Verhit de olijfolie in een pan met antiaanbaklaag en bak de hamburgers 2 à 3 min. aan elke kant.
-
Verwarm intussen de hamburgerbroodjes (instructies: zie verpakking).
-
Doe de broodjes open en besmeer de onderste helft telkens met 1 koffiel. chilidressing. Leg er de hamburger op en bedek met de schijfjes tomaat en komkommer, een beetje van het rauwkostslaatje en wat slascheuten. Eindig met nog wat chilidressing.
-
Doe de rest van de slascheuten en het rauwkostslaatje in een slakom. Serveer met de burgers en de rest van de dressing.
Geen fan van koriander? Vervang hem door platte peterselie.De rijstazijn kan u vervangen door een fruitige azijn zoals frambozenazijn.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Troubadour Magma Amberkleurige tripel IPA Wijn Salento I.G.T. `Masso Antico' Primitivo Appassito Puglia - Italië