- Bewaar

- Bewaar
Hartige kaaskoekjes met zalmsnippers
Onze drankensuggesties
Bier Affligem Blond Abdijbier Wijn Les Lauzes Chardonnay I.G.P. Pays d'Oc
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Snij de koude boter in kleine blokjes, wrijf ze met uw vingers onder de bloem en het bakpoeder, en kneed tot een grof deeg.
-
Klop het ei los en voeg het samen met 2/3 van de kaasmix, de tijm en de zalmsnippers toe aan het deeg. Kruid met zwarte peper.
-
Leg 20 kleine deeghoopjes (Ø 2 cm) op een bakplaat met bakpapier en druk lichtjes aan.
-
Verdeel de rest van kaasmix over de hoopjes deeg.
-
Bak 20 à 25 min. in de voorverwarmde oven.
Serveer de kaaskoekjes als ze nog lauw zijn.
Onze drankensuggesties
Bier Affligem Blond Abdijbier Wijn Les Lauzes Chardonnay I.G.P. Pays d'Oc
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Snij de koude boter in kleine blokjes, wrijf ze met uw vingers onder de bloem en het bakpoeder, en kneed tot een grof deeg.
-
Klop het ei los en voeg het samen met 2/3 van de kaasmix, de tijm en de zalmsnippers toe aan het deeg. Kruid met zwarte peper.
-
Leg 20 kleine deeghoopjes (Ø 2 cm) op een bakplaat met bakpapier en druk lichtjes aan.
-
Verdeel de rest van kaasmix over de hoopjes deeg.
-
Bak 20 à 25 min. in de voorverwarmde oven.
Serveer de kaaskoekjes als ze nog lauw zijn.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Affligem Blond Abdijbier Wijn Les Lauzes Chardonnay I.G.P. Pays d'Oc