- Bewaar

- Bewaar
Herfstpasta met pompoen en gepaneerde kabeljauw
Onze drankensuggesties
Wijn Terre di Chieti I.G.T. Pecorino 'Vellodoro' Umani Ronchi Abruzzo - Italië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Snipper de ui en het knoflook fijn.
-
Schil de butternutpompoen. Verwijder de pitten en de draden en snij in blokjes van 2 cm.
-
Bereiding:
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een kookpot en bak de ui en het knoflook 1 min. glazig. Voeg de pompoenblokjes toe en roerbak 3 à 5 min. Kruid met de tijm, de oregano en het basilicum. Overgiet met de kippenbouillon en laat nog 5 min. verder garen.
-
Kook intussen de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Rooster de pijnboompitten in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof. Haal uit de pan.
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in dezelfde pan en bak de gepaneerde kabeljauw 3 à 5 min goudbruin aan beide kanten. Kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Roer de pompoenblokjes onder de pappardelle en verdeel over de borden. Bestrooi met de pijnboompitten en serveer met de kabeljauw.
Onze drankensuggesties
Wijn Terre di Chieti I.G.T. Pecorino 'Vellodoro' Umani Ronchi Abruzzo - Italië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Snipper de ui en het knoflook fijn.
-
Schil de butternutpompoen. Verwijder de pitten en de draden en snij in blokjes van 2 cm.
-
Bereiding:
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een kookpot en bak de ui en het knoflook 1 min. glazig. Voeg de pompoenblokjes toe en roerbak 3 à 5 min. Kruid met de tijm, de oregano en het basilicum. Overgiet met de kippenbouillon en laat nog 5 min. verder garen.
-
Kook intussen de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Rooster de pijnboompitten in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof. Haal uit de pan.
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in dezelfde pan en bak de gepaneerde kabeljauw 3 à 5 min goudbruin aan beide kanten. Kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Roer de pompoenblokjes onder de pappardelle en verdeel over de borden. Bestrooi met de pijnboompitten en serveer met de kabeljauw.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Terre di Chieti I.G.T. Pecorino 'Vellodoro' Umani Ronchi Abruzzo - Italië